Çınarlı Çağdaş Gençlik Açıldı

Çınarlı Çağdaş Gençlik Açıldı

Çınarlı`da Futbol meşalesi yeniden yandı.

Geçtiğimiz günlerde önemli (uyuşturucu) bir işlevi yerine getirmek adına yola çıkan bir avuç gencin birlikteliğinde hayat bulan çaba nihayet anlamlı bir günde gerçekleşti.

Başkan Eyüp Demirezen ile birlik olan yürekli gençlerin çabası ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında açılışı belediye başkanı Dursun Mirza yaptı. Kalabalık bir topluluk tarafından izlenen açılışta Halk Eğitim Öğretmeni Süreyya Nural tarafından çalıştırılan çocuklar öğrendiklerini sergilediler. Büyük alkış alan oyunlarda çeşitli yörelere özgü oyunlar icra edildi.

Açılışta başkan Eyüp Demirezen, amaçlarını içeren bir konuşma yaptı. Konuşmasında, ``çevremizde oluşan uyuşturucu kullanımına karşı olmak adına yola çıktık. Kültürel, sportif, resim, halk oyunları çalışmalarımızla çocukların meşguliyetini artırdık. Kısa zaman içersinde epey yol kat ettik. Daha çok çalışacağız.`` Dedi.

Daha sonra açılışı yapan başkan Dursun Mirza da,``Böylesi çalışmaları kutluyorum. Bu çalışmalar çok önemli. Belediye olarak ve şahsen de her zaman desteklenecek çalışmalar. Yöneticileri kutluyorum.``Dedi.

Yapılan ikramın ardından iyi dilek temennileri ile gelen misafirler dağıldılar.



mati
24.04.2014 21:09:24
bi daha gitmezler oraya

  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli