Çitfçi kayıtlarında ayağında hizmet

Çitfçi kayıtlarında ayağında hizmet

Erdek'li zeytin üreticisi kooperatif ortaklığı güncellemesi için önce Ziraat Odasında Oda kaydını güncelliyor

Marmarabirlik'e bağlı 162. sayılı Erdek Zeytin tarım Satış kooperatifinde devan eden ortaklık güncellemeleri için, zeytin üreticisi öncelikle Ziraat Odasından çiftçi kayıt sistemini güncelleyerek Ziraat Odası ve  bağlı bulunduğu Muhtarlıktan aldığı belge ile Kooperatif ortaklığı için güncelleme işlemini tamamlıyor.

Erdek Ziraat Odası bu anlamda zeytin üreticisinin yanında ve yardımında olmak için hafta sonu tatillerini kaldırdı. Erdek Ziraat Odası Başkanlığı Kooperatif ortaklık güncellemeleri için oda kaydı talebinde bulunan çiftçilerin ikamet ettikleri kırsal mahallelerden kalkarak Erdek'e gelmeleri yerine, oda olarak üretiicinin ayağına giderek kayıt ve belge ihtiyaçlarını karşılıyor.

Erdek Ziraat Odası başkanı Haluk Özgör "Erdek ziraat odası olarak çalışma programımız belli bizim asıl görevimiz çiftçi ve üretici kardeşlerimizin hizmetini görmek, bu anlamda da bize ihtiyacı olan üreticilerimizi Erdek merkezinde bulunan odamıza kadar taşıyıp, zaman ve maddi kayıplara uğramamaları için biz onların ayağına gidiyoruz." dedi.