Tarih: 25.02.2024 10:15

Çömez'den 3. raund

Facebook Twitter Linked-in

Dün CHP'li Ahmet Akın'ın konuştuğu Cumhuriyet alanında bugün iYi partili Çömez konuşacak

31 Mart Mahalli seçim takvimi işliyor. Partiler 20 Şubat'ta aday listelerinin ilçe seçim kurullarına teslim etmeleri ardından başlayan hareketlilik Balıkesir merkezinde Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ile iYi Parti lideri Meral Akşener'i meydan mitingleri ile hareket kazandı.

Özellikle Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının dur durak bilmediği ilçe ziyaretleri, ilçe Belediye başkan adayları tarafından da sıkı bir ziyaret programları ile gündemdeki yerini aldı.

Bandırma ve çevresi anlamında bakıldığında Büyükşehir Adayları ilk hareketli alan konuşmasını Yücel Yılmaz gerçekleştirdi. Yılmaz'ın Bandırma'da başlayıp, Edincik'te noktalanan miting konuşmaları CHP li Dursun Mirza'nın Ankara dönüşü Cumhuriyet alanındaki karşılama programının %10'una ulaşmadı.

31 Mart için sayılı günler hızla erirken 24 Şubat Cumartesi, dün CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın Bandırma'da Cumhuriyet alanının konuğu oldu.

Ne Büyük talihsizliktir ki, CHP'nin açık hava alan toplantılarını takvime bağlayan program komitesi tarihi bir hata ile Akın'ın programını Bandırmaspor'un Ümraniye maçı ile aynı saatleri ile örtüştürdü..

Plan ve programların ayrıntılarda gizli olduğu ve bu programları hazırlayan üst akılların satır arası ayrıntıları en ince noktasına kadar hesaplamazsa sonuç dünkü gibi her zaman fiyasko ile son bulur.

Gelelim İyi Parti ve Çömez'in bugünkü Cumhuriyet alanı mitingine, hazırlık sürecinde rötarlı bir program takip eden İYİ Parti kulvardaki çıkışı rakiplerine armağan etse de, Çömez'in bireysel performansı kısa zamanda rakipleri ile burun buruna gelmesine neden oldu.

Çömez, az ama duyarlı takım arkadaşları ile yol alırken sözünü esirgemediği konuşmalarında Akın ve Yılmaz'ı nakavt etti.

İyi Parti'nin bugün Bandırma'da gerçekleştireceği miting için de söylenecek tek söz yok. Günlerden pazar aktif bir sportif müsabaka yok ve meydan mitingi için saat 16.00 en uygun bir zamanlama, eskilerin bir deyişi ile noktalayacak olursak “Hızlı koşan atın tezeği seyrek düşer” miş hızlı koşanlar tur bindirme kaygısı yaşarken geçtikleri yollardaki izleri bir bir silinmeye başladı. Söledikleri sözler, verdikleri mesajlar çoktan unutuldu.

"Dün, dünle beraber gitti cancağazım; Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım." 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —