Demokrat platformu KOLYOSS'ta

Demokrat platformu KOLYOSS

Bandırma Demokrat Platformu 180. toplantısını Erdek Kolyoss tekne balık restaurant'ta gerçekleştirdi.

Bandırma eksenli Gönen, Manyas, Erdek, Karacabey ve M. Kemalpaşa demokratlarını bir araya getiren siyasi sivil toplum kuruluşu Demokrat Platformu 180. aylık buluşmasını Erdek Kolyoss tekne balık restaurant'ta gerçekleştirdiği.

XIX. ve XX. Dönem Balıkesir Milletvekilli ve dönemin Devlet ve Sanayi ve Ticaret Bakanı A. Baki Ataç'ında hazır bulunduğu eşli Erdek buluşmasında sıra dışı bir akşam yaşandı.

Erdek Kolyoss tekne balık restaurant konukseverliğinden memnun kalan Demokrat platformu yerelde ve genelde siyasetin sıcak gündemine karşı sürekli takip halinde olunduğu ifade edildi. Demokrat Platformunun Sanayici iş insanı Adnan Erdan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Erdek buluşmasında 15 yıl önce başlanıp, her ay düzenli gerçekleştirilen buluşmaların genel siyasetin nabzı tutulurken, yerelde de bölge siyasetine göz ardı edilmediği ifade edildi.

Gecede konuşan eski Devlet ve Sanayi Ticaret Bakanı A. Baki Ataç demokrat platformunun doğru bir oluşum olarak hareket ettiğini, bundan sonraki buluşmalarına bizzat katılmak istediğini açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Demokrat platformu KOLYOSS'
  • Pazar 20.1 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Salı 18.9 ° / 7.7 ° Güneşli