DEVA'dan, emek dünyasına ziyaret

DEVA

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ilçe başkanlığı, Emek platformu adına Petrol İş Başkanı İlyas Satırlı'yı ziyaret etti.

Bandırma Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ilçe Başkanı Dr. Ayşegün Özdemir Bir taraftan kuruluş çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan kent yaşamına nüfus eden kurumlar bazındaki temaslarını sürdürüyor.

Önceki gün Bandırma Ağaç işleri ve Mobilyacılar esnaf odası ve Madeni sanatkarlar odası ziyareti ile bu meslekteki esnaflar hakkında aydınlatıcı bilgi alış verişinde bulunan DEVA ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, dünde çalışma hayatının dinamizmi Emek platformu adına dönem sözcüsü Petrol İş Sendikası Başkanı İlyas Satırlı'yı makamında ziyeret etti.

DEVA Başkanı Dr. Ayşegül Satırlı, beraberinde ilçe yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Kaşık, Sait Karani ve Ahmet Benhan Batur ile gerçekleştirdiği Emek Platformu ziyaretinde, Kendilerini Başkan İlyas Satırlı, yönetim kurulu üyesi Samet Titiz ve sendika sekreteri Ali Çetin karşıladı.

Son derece samimi bir atmosferde geçen ziyarette, DEVA Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, çalışma hayatı performansı son derece yüksel olan Bandırma gibi dinamik bir kentte, sendikal dinamizm'in emek platformu altında hareket etmesi, iş ve çalışma barışı açısından son derece önemli olduğunu vurguluyarak "Bandırma ve çevresinde üretimin, üreten ile paylaşılarak artması son derece önemli, bu anlamda DEVA olarak her zaman üreten ile aynı duyguları paylaşmak ön koşulumuz olacaktır."dedi.

Emek platformu sözcüsü ve Petrol İş sendikası Bandırma şube Başkanı İlyas Satırlı, ülke genelinde süre gelen siyasi yapılaşmayı yakından takip ettiklerini, dolayısı ile 2023 seçimlerinde ilkkez seçime katılacak yeni partilerle, yepyeni bir yönetim süreci yaşanılmasının sözkonusu olduğunu, bu anlamda emek dünyası olarak kendilerinin üretim ve emek ekonomisine dayalı aş, iş ve istihdam programları ile seçmenin önüne çıkacak partilere olan bakış açılarının pozatif olacağını vurguladı.