Tarih: 08.02.2015 21:27

Diren Çelik

Facebook Twitter Linked-in

Amatör kümenin gediklisi Çelikspor ligin dibinden kurtulma mücadelesi verdiği Ocaklar karşısında adeta gol kaçırma yarışına girdi.

Kalesini Mehmet Kokola ile güvenceye alan Çelikspor kaçırdığı gollere birde penaltı ekledi. 52. Dakikada Mert'in ayağından birde penaltı kaçırdı.

Çelikspor'a hayat veren golü yedekten oyuna giren genç yetenek Sezer kaydetti.

Sezer, 60. Dakikada girdiği oyunda 61. Dakikada Ocaklar kalesine girdiği sağ kanattan yumuşak bir plase ile kaleci Müslüm'ü aşırtarak topu ağlara bırakırken sarı kırmızılı ekip derin bir nefes aldı.

Çelikspor özellikle 2. yarı rakibi Ocaklara oranla daha üstün bir oyun sergiledi. Ocaklar karşılaşmanın 79. Dakikasında kornerden gelen bir topa Çelik kalesi önünde yükselince, çekme hareketine hakem penaltı verdi. Atışı kullanan Emirhan'ın sert şutu direğin dibinden auta çıktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmadı ve Çelikspor, genç Sezer'in golü ile 3 puan kazanırken ligin dibinde hareketlenme oldu.

ÇELİKSPOR 1-0 OCAKLARSPOR

STAT: Bandırma Sanayi Arena

HAKEMLER: Burak DİKBIYIK *** Üzeyir KAHRAMAN *** Kadir DEVRİM ***

ÇELİKSPOR: Mehmet *** Emre ** Serkan ** Mert ** Erkan** Kenan** Görkem*** Enes** Ufuk* Hüseyin* Rıdvan*(Sezer***)

Antrenör: Sebahattin AYDIN

OCAKLARSPOR: Müslüm** Erdal** H. Ayberk** Murat ** Gökçe** Hakan** Sonat** Ö. Necati** Hüseyin**(Ferhat**)  Emirhan** Akın**

ANTRENÖR: Mehmet GÜNDOĞAN

GOL: Dk. 61 Sezer (Çelikspor)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —