Tarih: 15.11.2023 19:00

“Doğaya Kelebek Etkisi” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı.

Facebook Twitter Linked-in

Her bir fotoğraf, bir fidan
 “Doğaya Kelebek Etkisi” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Sürdürülebilirliği merkezine alan Kelebek Mobilya, “Doğaya Kelebek Etkisi” fotoğraf yarışmasını hayata geçirdi. Doğanın güzellikleri konusuyla çekilen fotoğraflar için başvurular 29 Şubat 2024 tarihine kadar devam ediyor

https://dogayakelebeketkisi.com/ 

Doğa ve toplumun geleceğine yönelik derin bir sorumluluk vizyonu benimseyen, sektörün lider markası Kelebek Mobilya, Kelebek Garden ile çevre dostu inovasyonun öncüsü olmayı hedefliyor. Doğanın muhteşem güzelliklerini yaşam alanlarına taşıyan Kelebek Garden, bu kez sürdürülebilirlik konusundaki farkındalığı güçlendirmeye yönelik yeni bir adım atıyor ve “Doğaya Kelebek Etkisi” fotoğraf yarışmasını başlatıyor.

"Doğaya Kelebek Etkisi" fotoğraf yarışmasıyla, katılımcıları doğayı koruma konusunda doğrudan katkıda bulunmaya davet eden Kelebek Mobilya, gönderilen her fotoğrafı doğada bir fidana dönüştürüyor.

Küçük değişimlerin büyük farklar yaratacağına inandıklarını belirten Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan; “Doğa ve toplum arasında köprü kurma misyonuyla çıktığımız bu yolda, “Doğaya Kelebek Etkisi” fotoğraf yarışması bizim için bir rekabetten daha fazlasını ifade ediyor. Sürdürülebilir bir gelecek için biz de üzerimize düşeni yapacağız. Toplum olarak, doğayla daha uyumlu, dengeli ve sürdürülebilir bir yaşam biçimi benimseyerek gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakabiliriz” dedi.

Başvurular için son gün 29 Şubat 2024

https://dogayakelebeketkisi.com/katilim-formu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —