Dün, dündür!...

Dün, dündür!...

İmajına büyük özen gösteren Dursun Mirza, alternatif Zafer Bayramı kutlamasına gelen yeni Kent Konseyin Başkanı Dr. Murat Ergöz'ün yamulan kravatını düzeltti.

Özellikle seçilmişler adına imaj önemli, Başkan Dursun Mirza'nın bu anlamda eşi Emine Mirza'dan stratejik destek aldığını biliyoruz. Bu anlamda 2014-2019 döneminde objektiflere yansıyan fotoğrafları ile günümüz afişlerine yansıyan fotoğraflarına bakıldığında açık ara fark herkesin dilinde…

Yeni imaj ile Mirza'nın 30 yaş gençleştiği bu hızla daha 2 dönem Başkanlık koltuğunda kalmasının bir sakıncası olmayacağı, dolayısı ile rakiplerinin 4,5 yıl sonrası gibi düşünceleri varsa, bu heveslerinden vazgeçmeleri öngörülüyor.

Siyaset arenasında yalnızca ölülerin rakip olamayacağı düşünülecek olursa Dursun Mirza'da her alandaki rakipleri veya desteklemediği halde seçim kazananlara karşı strateji değiştirerek yeni uygulamasının ilk provasını Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz'ün yamulan kravatını düzelterek işe başladı.

Malum yapı olarak imaj kaygısı olmayan Kent konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz kendisiyle olduğu gibi toplumla barışık bir kimliğe sahip…