Dünyada bir benzeri yok

Dünyada bir benzeri yok

Erdek, çevre yolu projesi rafta beklesin... Kent girişinde 8 ayrımdan oluşan İtfaiye kavşağında kazalar bitmiyor.

Tatil ve Turizm'in cazibe merkezi Erdek'te ivedilik ile çözüm bekleyen çevre  yolu projesi gerek yerel yönetim, gerekse genel yönetim ve siyasi çevrelerde unutulmaya yüz tuttuğu yepyeni bir sezona daha giren Erdek tabiri caiz ise dakika bir gol bir oldu.

Erdek girişinde Kurbağalı dere köprüsünün geçildiğinde sağı itfaiye, solu Migros olan 8 yol ayrımından ibaret BERMUDA kavşağı bugün yine yeni bir kazaya adres oldu. Gün geçmiyor ki, bir birini takip eden kazaların neden ve nasıl olduğunu çözümlemek adına en uygun noktaya konulan Mobese görüntülerine başvurularak hata payı hangi araca ait olduğu belirlenirken, kazaların hiç yaşanmaması adına her hangi bir çözüm girişimi bulunmuyor.

Erdek BERMUDA kavşağının orta noktasına durduğunuzda Bandırma'dan geliş gidiş, Erdek'e giriş-çıkış, İtfaiye çevresinden SS. Küçük Sanayi'ye giriş çıkış, 100 Evler giriş ve çıkışı, Turgut Özal bulvarı giriş ve çıkışı ile birçok sürücünün kimyasını etkileyen bu kavşakta meydana gelen kazaların % 90'ı en az 3 araç ile meydana geliyor.

Bugün saat 11.oo sularında meydana gelen kazada da  34 GPK 184,  51 AAK 754,  34 CCN 661 Plaka sayılı 3 araç tarafından meydana geldi. 3 kişinin yaralandığı kazada yaklaşık 1 milyon lira dolayında maddi hasar meydana geldi. 

Buradan da anlaşılacağı gibi kazaya karışan 3 Araç'ta başka kentlere ait plaka taşıyorlardı. Demek oluyor ki!… Erdek'e tatil için gelen bu insanların tatilleri zehir oldu…



Anahtar Kelimeler: Dünyada benzeri
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli