Dursun Mirza`da Dur, Durak yok

Dursun Mirza`da Dur, Durak yok

Ayak basmadık ve mahalle bıraktı, Ne de sokak




SUNULLAH MAHALLESİ YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUN


Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Sunullah Mahallesine ziyarette bulunarak yapımı tamamlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine açıklamalarda bulundu.


Oy veren-vermeyen ayrımı yapmıyoruz”

Mirza, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bandırma Belediyesi olarak yerine getirdiğimiz tüm çalışmalarımızda insan ayrımı yapmadan, mahalle ayrımı yapmadan ve özellikle oy veren-vermeyen ayrımı yapmadan her vatandaşımıza eşit hizmet götürerek görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Bandırma'nın nerede bir eksiği varsa önce planlamamızı yapıp sonra da bütçemizi hazırlayıp çalışmalarımızı sürdürüyoruz”



Yardımcı olan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum”


Sunullah mahallesinde de geçtiğimiz yıl başlattığımız çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık.  Özellikle Tren Yolundan başlayarak kemal Özalp Caddesine kadar olan bölgeyi tamamladık. Ayrıca bu mahallemizde yeni yollar oluşturduk. Bu konuda bizlere yardımcı olan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum”



Tüm hizmetlerimizi Bandırma'nın 20 mahallesinde eşit bir şekilde götürüyoruz”


Geçtiğimiz hafta başlattığımız Meydan Sokaktaki çalışmalarımızı da parke döşeyerek tamamlayacağız. Bunun dışında Kemal Özalp Caddesinin üst kısmında kalan bölümdeki cadde ve sokaklarında büyük bir kısmını tamamladık. Eksik olan birkaç noktayı da bu yaz bitireceğiz. Biz bu hizmetleri sadece adı geçen mahallelerimizde de değil Bandırma'nın 20 mahallesinde eşit bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda 17 Eylül Mahallesinde başlayarak, Yeni Mahalle, İhsaniye ve 100. Yıl Mahallelerimizde de aynı şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Eksik olan bölgelerinde projeleri hazır, bu yaz hepsini tamamlayacağız.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Salı 33.3 ° / 14.9 ° Güneşli