Dursunbeylilerin geleneksel iftarı

Dursunbeylilerin geleneksel iftarı

Bandırma'da faaliyet gösteren Güney Marmara Dursunbeyliler Kültür ve Dayanışma derneğinin 6. geleneksel İftar programına büyük ilgi.

Dursunbeyliler, Geleneksel iftar sofrası her zaman olduğu gibi Derneğin Hacıyusuf Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak caddesinde gerçekleşti. Caddeyi boydan boya kaplayan Halil İbrahim sofrasında davetlilere öncelikle kuran dinletisi sunuldu.

Çok seri şekilde gerçekleşen self-servis iftar yemeği ardından konuşan Dernek Başkanı İsmet Demiraslan, katılımlarından dolayı tüm misafirlerine teşekkür ederken, iftar organizasyonlarının gerek dernek üyeleri, gerek gönül birliği içinde dostları tarafından çok benimsendiğini, her hangi bir mazeret olmadığı sürede bu organizasyonları devam ettirme çabası içinde olacaklarını vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Dursunbeylilerin geleneksel iftarı
  • Cuma 20 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.6 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.2 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı