Duygu Hanım’a başarılar

Duygu Hanım’a başarılar

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığına Dr. Öğretim Üyesi Duygu Durmaz atandı.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığına Dr. Öğretim Üyesi Duygu Durmaz atandı. 

Çok mutlu oldum. Çünkü bölgemiz insanlarının, Bandırmadaki resmi-özel kurumlarda yönetici olarak görev almaları beni mutlu eder. Onların, kendi yörelerine daha duyarlı ve daha bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceklerine inanırım.

Duygu Durmaz, 1984 yılında, Bandırma’da doğdu. Şehit Mehmet Günenç Lisesi’ni bitirdikten sonra Edirne Trakya Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Hakkari’deki kısa bir süre geçici görevinin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atandı.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2019 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı olarak göreve başladıktan sonra 2021 yılında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne bağlı Dr. Öğretim Üyesi unvanına kavuştu.

Duygu Durmaz, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başladığı günden beri hastalara güler yüzlü yaklaşımıyla ve desteğiyle kendisini sevdirdi. 

Mesleğini çok sevdiğini ve doğum yeri Bandırma’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Durmaz, hastanede gerçekleşen birçok by-pass ameliyatında başarısıyla ve hastalara koyduğu doğru teşhislerle dikkati çekti. Aynı başarıyı başhekim yardımcılığında da göstereceğine inanıyorum.

Başarılar ve mutluluklar diliyorum, Duygu Hanım’a…



Anahtar Kelimeler: Duygu Hanım’ başarılar
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli