Tarih: 09.09.2024 20:25

Ecem ile Berkay mutluluğa yelken açtı

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma’nın tanınmış ailelerinden Can’ların yakışıklı evlatları Berkay ile İstanbul’lu Sarıoğlu ailesinin güzel kızları Ecem, Erdek Kırtay Beach’ta gerçekleşen görkemli düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.

Bandırma, Doğruca eşrafından Enerji, Yarım ve Tavukçuluk işletmeleri sahibi Ruhşen & Ercan Can çiftinin yakışıklı evlatları Can Enerji, tavukçuluk ve tarım işletmeleri veliahttı Berkay Can ile İstanbullu Otomasyoncu Hülya & Göksan Sarıoğlu çiftinin güzel kızları İstanbul İhracatçılar birliği personeli Ecem Sarıoğlu, ananevi geleneklerin uygulandığı bir dizi program sonrası hazırlanan yaşamlarını birleştirdiler.

Erdek Kırtay Beach’ta hiçbir masraftan kaçınılmadan gerçekleştirilen düğün töreninde özellikle ev sahibi olarak davete icabet eden seçkin konuklarla tek tek ilgilenen Ruhşen & Ercan Can çifti konuklardan takdir aldı.

Sıra dışı bir törenle yaşamlarını birleştiren Ecem & Berkay çifti yeni bir hayata yelken açmanın enerjisini konukları ile paylaşırken, düğün sonrası balayı için ortak tercihleri Antalya oldu.

Genç çift Ecem & Berkay’ı kutlar, Sarıoğlu ve Can ailelerini tebrik ederiz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —