Tarih: 11.03.2012 22:33

Edincikspor`dan 5 yıldızlı Şampiyonluk.

Facebook Twitter Linked-in




Deplasmanda Kızıksaspor`u 5-1 lik net skorla yenen Edincikspor 1.kümeden sonra Süper lige çıktı.

Marmara grubu 1.Amatör küme Edincikspor`un şampiyonluğu ile tamamlandı.
Şampiyonluk yarışının son maça kadar devam ettiği 1.kümede yeşil siyahlı ekip işi şansa bırakmadı.

yaklaşık 300 Edincikli taraftar ile Kızıksa ya giden lider,Kürşat`ın ayağından 2,Seçkin,Gökan ve Penaltı Canavarı olarak ün yapan kaleci Ali`nin gole çevirgiği penaltı vuruşu ile karşılaşmayı 5-1 lık net skorla kazanıp Şampiyonluk kupasını müzesine taşıdı.
Edincikspor  Süper lige terfii ederken, Dönüş yolunda davul zurna ile karşılandı.


1.amatör küme Edincikspor şampiyonluğu ile noktalanırken, Bugün kendi sahasında Hasanbeyspor`a 2-0 yenilen Ocaklarspor 2.kümeye düştü.


Edincikspor Başkanı Halil Alak göreve geldiği günden itibaren sergilediği istikrarlı yönetim anlayışı ile Şampiyonluğu Edincik`e kazandırdı.
Başkan Alak yaptığı açıklamada, Maddiyattan çok maneviyatın öne çıktığı başarıda, başta teknik Direktör Orhan Dalcı olmak üzere yönetim kurulu`nun tüm üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ve Meclis üyeleri sporsör kuruluşlar ve Edincikspor`a kar kış demeden desteğini esirgemeyen cefakar taraftara teşekkür etti.








Yeşil Siyahlı ekip Edincikspor`un Kızıksa da elde ettiği netice ardından, Sevinçli haber kente çabuk geldi.
Akşamın ilerleyen saatlerine dek Takımlarını bekleyen Edincik liler, Davul Zurnalı kutlamada Şampiyon takımın oyuncularını bağırlarına bastılar.
Edincikliler Takımlarının  şampiyonluğu ardından geçmişte futbol adına büyük başarılara imza atan eski heyecan yeniden yaşadılar.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —