Edincik`te, Kurtuluş Finali

Edincik`te, Kurtuluş Finali

Demokrat Partili Belde`ye Genel Başkan Gültekin Uysal geliyor.

700 Yıllık tarihi Osmanlı beldesi Edincik, Büyükşehir yapılanması ile son Kurtuluş gününü kutluyor.

7 Asırlık geçmişi bir çırpıda silinerek Bandırma`ya mahalle yapılan Edincik yarın son kez Kurtuluş coşkusu yaşayacak.

Edincik`in Demokrat Partili Belediye Başkanı Mehmet Yağcı özellikle tarihi dokusu ile uluslararası kardeş şehirler, Tarihi Kentler birliği, Belediyeler Birliği ve daha bir çok oluşumun içine taşıdığı beldesinin 2014 Mart`ın da yapılacak mahalli seçimlerle idari kimliğini kaybederek Bandırma`nın mahallesine dönüşmesi öncesinde, Beldesini İlçe yapma noktasında verdiği mücadeleden hiç sapma yapmadı.

Başkan, Mehmet Yağcı ilk günkü hizmet heyecanını görevinin son anına kadar taşıma çabası, üç yıl önce başlattığı Edincik festivalini bu yılda 18 Eylül Beldenin kurtuluş coşkusu ile bütünleştirerek yörenin tarım ve hayvancılık sektörünü öne çıkartan 3. Edincik Zeytin ve Yumurta, Kültür ve Sanat festivali ile taçlandırıyor.

Başkan Yağcı, Veda konuşması hazırladığı Edincik`in final kurtuluşuna bölgenin siyasi ve ticari kimlikleri yanı sıra Partisi`nin genel Başkanı Gültekin Uysal`ı ağırlayacak.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Partisinin resmi internet sitesinde yayınladığı program takviminde yarın saat 17.oo de Edincik`te olacağını açıkladı.



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli