Edremit Orman İşletmeden Yılbaşı armağanı

Edremit Orman İşletmeden Yılbaşı armağanı

Vatandaşa ücretsiz fidan dağıtıldı.






______________________/  Enver DOLGUN- EDREMİT


Edremit ilçesi Edremit Orman İşletme Müdürü Muhammet Karahan, `Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Girelim Projesi` kapsamında Edremit Cumhuriyet meydanında halka ücretsiz olarak 2500 çam fidanı dağıttı.

Yaklaşan Yılbaşı öncesi kaçak çam fidanı kesenlere karşı orman teşkilatı olarak denetimlerini sıklaştırdıklarını ifade eden Müdür Muhammet Karahan, Siz kesmeyin biz size verelim” konusu da yılbaşında bir fidan dikin şeklindedir ve bizden talep edin, müracaat eden olursa veriyoruz. Bu gün yılbaşı öncesi çam fidanı yanı sıra dişbudak, tespih, Akçaağaç, mavi ladin ve servi fidanlarından 2500 adet dağıtıyoruz. Bu fidanları bu günün anısına bahçesine veya uygun görecekleri bir alana dikebilirler. Yani isterlerse o gece bu amaçla kullanırlar, ertesi günde toprakla buluştururlar” dedi.

21 Mart 2012 tarihinde kutlanacak olan Mart Ağaç Bayramına kadar bu dağıtımların devam edeceğini açıklayan Müdür Karahan, "Yeni bir yıla ağaç keserek değil, yeni bir fidan dikerek girelim" çağrısında bulundu.

Edremit ilçesi Edremit Orman İşletme Müdürü Muhammet Karahan, `Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Girelim Projesi` kapsamında halka ücretsiz 2500 çam fidanı dağıttı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli