Efsane, Hakeme takıldı.

Efsane, Hakeme takıldı.

Bal lig temsilcimiz Erdekspor, 80. Dakikada kaydettiği gol sayılmayınca sahadan golsüz beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler: İsah Demircan * Cengiz Ateş * Mehmet Üntündağ*

Erdekspor: Gökhan*** Abdullah*** Ekrem *** Ali*** Berkan*** A. Hamza**(Birindar**) Dardan**(Orçun**) Fatih*** Tarık*** Hasan*** Doğukan**(Bahadır**)

İncirliova Belediye spor; U. İbrahim ** Hüseyin** Bencan** Gökhan** Hüseyin** Orhan** Burak**(Z. Arif*) Metin** Uğur**(Mustafa*) Hakan** M. Doğan**(Vedat*)

Kırmızı kart: Bahadır Altın (80) Erdekspor

Sahil efsanesi Erdekspor geçtiğimiz hafta Karabiga deplasmanında kaybettiği iki puan’ı telafi etmek amacı ile çıktığı sahada yine yüzü gülmedi.

Erdekspor ilk 45 dakika tek kale oynadığı İncirliova karşısında skoru değiştirecek son vuruşu yapamadı.

Erdekspor, karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında gole daha yakın olan taraftı. Erdekspor 80. Dakikada Orçun ile golü buldu ancak bu kez maçın 3. Hakemi Mehmet Üstündağ ısrarla pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti.

Orta Hakem İsah Demircan bu karara uyarken, itiraz eden Bahadır’a da kırmızı kart gösterdi.

Erdekspor karşılaşmanın son 10 dakikasını 10 kalmasına rağmen baskılı oyununu arttırdı.

İncirliova, maçın en kritik anlarının yaşandığı son 10 dakika kalesine kapandı ve Erdek deplasmanından tek puan çıkartmayı başardı.

 - NOT. FOTOĞRAF VE MAÇ VİDEOSU DAHA SONRA EKLENECEKTİR.



erdek spor
9.11.2014 19:40:24
can hoca bu senin vebalin erdekspora insan bi forvet almazmı ya ya takım çok iyi mücadele ediyo mesut hoca napsın napsın

  • Cumartesi 32.2 ° / 18.4 ° Güneşli
  • Pazar 32.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.1 ° / 14.1 ° Güneşli