Eğitim Bir-Sen 20.yılını kutluyor

Eğitim Bir-Sen 20.yılını kutluyor

Edremit Eğitim Bir-Sen aktivitelerine hız verdi


_______________________________________Enver DOLGUN / EDREMİT

Edremit Eğitim Bir - Sen İlçe Başkanı İsmail Damar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve ilçede görevli müdür ve müdür yardımcıları ile bir araya gelip kuruluşunun 20. nci yılını birlikte kutladılar.

Memur - Sen`e bağlı Eğitim Bir - Sen Edremit İlçe Başkanı İsmail Damar, Edremit Eğitim Bir - Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve ilçede görevli Eğitim Bir - Sen üyesi okul idarecileri müdür ve müdür yardımcıları ile Edremit Öğretmen Evinde bir araya gelip, kuruluşlarını 20. nci yılını birlikte kutladılar.

14 Şubat 1992 yılında Mehmet Akif inan ve arkadaşları tarafından kurulan, 20 yılda üye sayısının 200 bine ulaşan sendikanın duruşu, ufku, misyonu ve vizyonu ile farkını ortaya koyduğunu ifade eden Eğitim Bir - Sen Edremit İlçe Başkanı İsmail Damar, bu gün Türkiye`ninen saygın ve en büyük sendikası olduğunu açıkladı.

"Sendikamız sorunun bir parçası olarak yaşamaktansa, çözüme dair öneriler ortaya koyma düşüncesi ile çıktığı yolda tenkit yerine, teklif esaslı yaklaşımlarla çözüm ortağı olmuştur" diyen Başkan İsmail Damar, "Eğitim Bir - Sen her anlamda kimliği olan bir sendikadır. 2012 yılında yapılması planlanan çalışmaların yol haritasının çizilmesi amacıyla 10 - 12 Şubat`ta yapılan 21. Başkanlar Kurulu toplantısında eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarına ilişkin önemli kararlar alınmış ve 20 maddeden oluşan sonuç bildirgesi yayınlanmıştır.

Bildirgeye göre eyleme hazırız ancak sorunun görüşmeler yolu ile
çözümlenmesine inanıyoruz. Karamsar değiliz ve geleceğe umutla bakıyoruz" dedi.

Edremit Öğretmen Evinde bir araya gelen ve Eğitim Bir - Sen`in kuruluşunun 20. nci yılı kutlamalarına Edremit İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcıları da katıldı.

Eğitim Bir - Sen Edremit İlçe Başkanı İsmail Damar. Yönetim Kurulu Üyeleri: Atanur Kayhan, Orhan Yağmuroğulları, Nurullah Demir, Mustafa Erdemli, İsmail Yurdakul ve Fırat Algül. Kadın Kolları Başkanı: Nazan Özateş`ten oluştu.


































Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli