Tarih: 26.01.2015 22:36

Enişte Ankara yolunda

Facebook Twitter Linked-in

Kit Komisyonu üyeleri Bandırma’ya geldiğinde Kütahya’ya kaçan AKP Milletvekili Aday adayı Recep Şekerci, Etimaden sosyal tesislerinde kadınlara yönelik eğlence geceleri ile siyasi çalışmalara başladı.

Bandırma Eti Maden Müesseseleri Müdürü Recep Şekerci Mahalli seçimler öncesi kendisine destek veren bazı demokratik kitle örgütlerine Sosyal tesislerde imtiyazlı toplantı ve yemekler düzenlediği şeklindeki söylentiler üzerine bir açıklamada bulunarak, yapılan toplantı ve yemeklerin kendisi ile bir ilgisi olmadığını, ancak bu dedikoduları önlemek adına gelecekte bu tür oluşumlara müsaade edilmeyeceğini açıklamıştı.

Başta AKP ilçe teşkilatı olmak üzere, AKP Kadın kolları, gençlik kolları, muhtarlar, İş adamları, Müsiad, Müftülük vs birçok kuruluşu ağırlayan Etimaden sosyal tesisleri mahalli seçimlerin ardında kapılarını dış dünyaya kapatmıştı.

2015 Genel seçimlerin gündeme gelmesi ve Recep Şekerci’nin bu kez partisi AKP den Milletvekili aday adayı olması üzerine Etimaden sosyal tesislerindeki hareketlilik yine tavan yaptı.

Yemekli bayanlar toplantılarında Osmanlı Halk dansları toplulukları yanı sıra, Sanatçı olarak Hicran sahne aldı.

Etimaden çevresi eşleri ve AKP kadın kolları çevrelerinin hazır bulunduğu sosyal tesislerdeki geleneksel gecelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği, müdavim partili bayanların peyderpey yakın çevrelerini bu gecelere davet ederek 7 Haziran öncesi ortam ve atmosferin sıcak tutulmasının amaçlandığı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —