Erdek MYO’da kepler havaya!

Erdek MYO’da kepler havaya!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksek Okulu’nun(MYO) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni coşkulu ve duygulu geçti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksek Okulu’nun(MYO) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni coşkulu ve duygulu geçti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende önce mezun olan öğrenciler adına, okulu birincilikle bitiren Esra Kesici yaptı. 

ECEVİT KÜRSÜDE

Ardından Erdek MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zahid Ecevit konuştu. Ecevit, mezun olan öğrencileri kutlayarak, “Siz mezun olan öğrencilerimizle ilişkilerimizi bundan sonra da sürekli duruma getireceğiz. Mezunlar ailemize hoş geldiniz” dedi.

REKTÖR KONUŞUYOR

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, mezun olan öğrencileri kutlayıp, bundan sonraki meslek yaşamlarında başarılar dileyerek, şunları söyledi:

“Bu okulunuz dahil toplam 14 yıllık eğitim sürecinin sonunda hayata atılıyorsunuz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Sizlerden tek beklentimiz var. Bundan sonra yürüteceğiniz işinizi en iyi şekilde yapmak için gayret gösterin. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm şehitlerimizin bizlere bahşettiği bu topraklar ve bu vatan için işinizi en iyi şekilde yapın. İnsan yaşamında iş ve eş seçimi çok önemlidir. Eşinizi seçme konusu biraz da şansa bağlıdır. Ama iş seçimi çok önemlidir. İşinize başladıktan sonra 40-45 yıl hizmet edeceğiniz bir geleceğiniz var. Bu vatan sizlere emanet.”

MEZUNİYET KÜTÜĞÜNE PLAKET

Ardından, tüm Meslek Yüksek Okulu mezun öğrencileri adına mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Plaketi, Erdek MYO’yu birincilikle tamamlayan, Sağlık Turizmi İşletmeciliği programı öğrencisi Esra Kesici çaktı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Daha sonra iki yıllık okulu derece ile bitiren öğrencilerin başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Okul birincisi Esra Kesici’ye altın ve başarı belgesini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, ikinci olan Ceyda Cankurt’a altın ve başarı belgesini Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy verdi. Atasoy, mezun öğrencilere hitaben, “Hepinizi kutluyor ve bundan sonraki iş yaşamınızda başarılar diliyorum. Bundan sonra da sizlere destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Okul üçüncüsü Arzu Sayan’ın altın ve başarı belgesi ise Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık tarafından verildi. 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

MYO ödül töreni için sponsor olanlar da teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Başta Özgür Kalafat’ın başkanlığındaki Erdek Genç İş İnsanları Derneği(ERGİAD) olmak üzere sponsorlara belgeleri verildi. ERGİAD’ın yanı sıra Kiraz Beach Otel ve Restoran İşletmecisi Halit Akyol, Maraşlıoğlu Pastanesi İşletmecisi Oğuzhan Kutaş, Mila Organizasyon İşletmecisi Ali Engür ve Göktur Kamping İşletmecisi Seval Çetin, başarı belgelerini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz’un elinden aldı. 

BÖLÜMLERİN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BELGE

MYO’nun mevcut üç bölümünü ilk üç dereceyle bitiren öğrenciler de başarı belgesiyle ödüllendirildi.

“Yerel Yönetimler” bölümünde birinci olan Seval Çetin, ikinciliği elde eden Nilüfer Başar ve üçüncü olan Furkan Mete’ye başarı belgelerini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Serel verdi. Bu sırada, birinci olan Seval Çetin’in babası Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık da kızını kutladı.

“Sağlık Turizmi İşletmeciliği” programını birincilikle bitiren Esra Kesici, ikinci olan Ceyda Cankurt ve üçüncülüğü elde eden Arzu Sayan’ın başarı belgeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş tarafından verildi.

“Turizm ve Otel İşletmeciliği” programını birincilikle tamamlayan Yusuf Dündar, ikinci olan Gamze Aktan ve üçüncülüğü elde eden Dilara Pala’ya başarı belgelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu verdi.

ÖĞRENCİLERE BELGELERİ

Ardından MYO mezun öğrencileri, başarı belgelerini okulun öğretim üyeleri ve Okul Sekreteri Kenan Bozoğlu’nun elinden aldı.

KEP ATMA

Mezun öğrencilerin, öğretim üyeleri ve üst düzey protokol ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından kep atma töreni gerçekleşti.

Mezunlar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’un yönetiminde keplerini fırlatarak, mezuniyetlerini kutladılar. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek kepler havaya!
  • Pazar 32.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.1 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 37.1 ° / 16.9 ° Güneşli