Erdek Öğretmenevi hizmete girdi

Erdek Öğretmenevi hizmete girdi

Kurban Bayramı ile birlikte hizmete giren Erdek Öğretmenevi, konum ve içerik olarak büyük beğeni topladı.

Özellikle yaz aylarında büyük bir talep görmesine rağmen deprem yönetmeliği gereği alınan karot incelemesi sonucu yıkılmasına karar verilen Erdek Öğretmenevi bilindiği gibi uzun bir süredir hizmet veremiyordu.

Düzlerde bulunan Teknik Öğretmenler kampının bu amaçla hizmet vermesine yönelik çalışmalar geçtiğimiz yıl başlamış ve Kurban Bayramı arifesinde tüm ihtiyaçları karşılanarak hizmet vermeye başladı.

YENİ TESİSİ DENİZE 0 ve 75 YATAK KAPASİTELİ

Düzler bölgesinde faaliyetine başlayan Erdek Öğretmenevi tamamı prafabrik ve zeminde bulunuyor. 25 Oda 75 yatak kapasiteli işletmede Konaklama ve sabah kahvaltısı dışında gün boyu şezlong + şemsiye hizmeti var.

Açık-Kapalı restoran, dışında tümü deniz manzaralı odaların önünde teras, odalarda Klima, Minibar ve televizyon mevcut. 

Gün boyu piyasa altında alakart hizmeti ile ihtiyaçların karşılandığı Öğretmenevi sitesinde  7/24 sıcak su, güvenlik hizmeti veriliyor.

Erdek Öğretmen evi Müdürü Arif Akbaş kendileri için en büyük mutluluğun eğitimci meslektaşlarının ekonomik ve son derece rahat tatil yapabilmelerini sağlayacak hizmeti sunmak olduğunu açıkladı.

Erdek Öğretmenevi'ne 0 266 835 36 76 numaradan ulaşılabilecek

Erdek Öğretmen evine ulaşım, Düzler Arif Kalıpsızoğlu caddesinde bulunan Opet Akaryakıt istasyonunu geçtikten sonra sola ilk giriş Erdek Meslek Yüksek okulu 2. Giriş'te bulunan 80 evler yolu



Vasfi Akçetin
2.07.2024 10:50:01
Erdek Öğretmenevi...Açılmış hayırlı olsun.Ancak öğretmenevleri öğretmenlerin evi olmayalı yıllar oldu.Bu ismin "Halkın evi"olarak değiştirilme vakti zamanı gelmiştir artık.42(Kırk iki)yıllık meslek hayatımda yazın boş bulduğum,3(Üç)büyük kente gidip de konaklayabildiğim(Müfettiş ve başka meslek erbabından yer kalmadığından)bir işletmeye rastlamadım.Öğretmenlerin olmayan ama sözde onlarınmış gibi lanse edilen tesis hayırlı olsun vatana,millete ve kalacak özel kişilere...

osman tanrıseven
18.07.2024 23:22:49
Erdek öğretmeni yıkıldı yerine düzlerde kulubeler yapıldı sosyal tesisi yok sadece pansiyon tipi bişey neden herşey öğretmenin aleyhine??? Erdek öğretmenevimiz nerde kim yıktı? neden yapmadı????

ADNAN BAYSAZAN
20.08.2024 13:21:51
9 eylül giriş 14 eylül çıkış müsaitmi diye arıyorum kimse çıkmıyor dönerseniz sevinirim

Anahtar Kelimeler: Erdek Öğretmenevi hizmete girdi
  • Pazar 25.9 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 15 ° false
  • Salı 33.6 ° / 17.6 ° Güneşli