Erdek yaza hazırlanıyor

Erdek yaza hazırlanıyor

Tarih ve Turizm kenti Erdek'te sezon için son hazırlıklar yapılıyor.

Sahil kentlerinde yetki kullanımı Büyükşehirlere geçmesi ardından valilik talimatı, Kaymakamlık uygulaması ile Erdek, Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç sahillerinde turizm’e hizmet veren Beach’ler kaldırılırken sahillerin halka kullanımı gerekçe gösterilmişti.

Sahillerin temizliği yine mahalli belediyeler tarafından yapılarak halkın kullanımına sunulurken Erdek Belediyesi buna yeni bir hizmet katkısı ile Turizm’e uygun WC leri ekledi.

Erdek belediye Başkanlığı kent merkezi ve köylerde bulunan tüm umumi tuvaletleri yeniden dizayn ederken, 10 adet mobil tuvalet ile önemli bir eksikliğin giderilmesini sağladı.

Erdek Belediye Başkanlığı aynı zamanda engelli tuvaleti olan 10 adet mobil tuvaletin siparişini vererek önümüzdeki hafta içinde belirlenen sayfiye yerlerine montajını gerçekleştirecek.

Turizm kentlerinin önceliğini oluşturan Tuvalet ihtiyacı böylece Erdek Belediyesinin sezon çalışmalarında ilk sırayı aldı.

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, Turizm anlamında öncelik neyi gerektiriyorsa o ihtiyaçların temini için hareket ettiklerini ilk etapta 10 Engelli mobil tuvaletin montajı ardından ihtiyaç tespiti yapılacak gerekli siparişin sağlanacağını söyledi.



demokrat
18.06.2014 13:29:04
Hala mangalcılar cirit atıyor.Kayalıklar pislik içinde.Turanlar mahallesinde köye ayak basandan 5TL.park parası alınıyor.Sayın Sarı`dan ricam Erdek`teki park mafyasını ve temizlik sorununu çözmesidir.

  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı