Erdek’in parlayan yıldızı: “Çetin Prestige Resort Oteli”

Erdek’in parlayan yıldızı: “Çetin Prestige Resort Oteli”

Turizmci Sezgin Çetin, “Ocaklar’ın altyapısı oldukça zayıf. Bu altyapı bir an önce tamamlanmalı.”

Erdek’in Ocaklar Mahallesi’nde bulunan “Çetin Prestige Resort” turistik otelin sahici Sezgin Çetin, “Ocaklar’ın altyapısı oldukça zayıf. Bu altyapı bir an önce tamamlanmalı.” dedi.

Deniz ile ormanın bütünleştiği Ocaklar’ın yıllardır gerçek hizmete susadığını vurgulayan Çetin, şunları söyledi:

“Ocaklar’a hâlâ doğalgaz gelmedi. Yollarımız çok bozuk. Çevre yolu yıllardır yapılmadı. Yine yıllardan beri Kapıdağ’ın turizme kazandırılmasını, Kyizkos antik kentinin gün ışığına çıkarılmasını bekliyoruz. Kapıdağ ve Kyzikos konularında yıllardır ciddi bir ilerleme yok.”

Otellerinde 119 oda bulunup, çift veya daha fazla yataklarla kapasitenin 350-400’ü bulduğuna işaret eden Çetin, şöyle konuştu:

“Otelimize konuk olarak genellikle Bursa, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Adapazarı, Ankara geliyorlar. Otelimizde hamam, sauna ve buhar odası da var ama doğalgazın olmaması nedeniyle randımanlı çalışamıyor. 5060 metre karelik alanda bulunan otelimizde müşterilerimizin en iyi hizmeti almaları için çok yetişmiş bir personelle hizmet sunma çabası içindeyiz.”

Çetin, ülkemizin bazı turistik otellerinde “Her şey dahil” uygulamasını doğru bulmadığını belirterek, “Bu uygulama aşırı israf ve aşırı maliyete yol açıyor. Kaldırılmasının yerinde olacağını düşünüyorum” dedi.    ÖNDER BALIKÇI



Hüsamettin su
8.09.2024 11:01:00
4 senedir ocaklara giderim yollar 1980 leri hatırlatıyor,yazlıklarda oturanlar o tozu nasıl çekiyor,yollar berbat asvaltlı yollar çok az her taraf toz duman. Hixmet diye bir şey yok .

İnanç bükem
8.09.2024 12:45:00
Yollardan ulaşımdan bahsediliyo belediye niye hizmet götürmüyo ben eski zeytinspor futbolcusuydum oraların eski halini biliyorum narlí kõyünde tatile giderdim oranın muhtarı yüzünden oraya gitmiyorum çünkü sahilin kenarına WC yapmıştı gideride denize dökülüyordu bunun gibi insanlar Erdek turizmine kötülük yapıyorlar sağlıcakla kalın

  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı