Erdek'te Balıkçı Kahvesi özlemi bitti.

Erdek

Nostaljik konumu ile Erdek ve tatilcilerin uğrak yeri olan Balıkçı kahvesi uzun ve yorucu bir sürecin ardından yeniden hizmete girdi.

Nostaljik konumu ile Erdek ve tatilcilerin uğrak yeri olan Balıkçı kahvesi uzun ve yorucu bir sürecin ardından yeniden hizmete girdi.

Özellikle sabah erken saatlerde yürüyüş yapanların, Balık halinde sabah ihalelerine katılanların yanı sıra gün boyu eşsiz manzarası ile konuklarına keyifli anlar yaşatıp anıları süsleyen yüzlerce fotoğrafa plato oluşturan Balıkçı kahvesi nihayet hizmete girdi.

Pazar günü yedeği ısıtılarak nefis çay servisine başlanan Balıkçı kahvesi için Cuma günü mütevazı bir açılış töreni yapılacak.



SERDAR SUTCUOGLU
20.08.2024 18:38:32
Uzun ve yorucu bir surecin ardindan... 1) Bu olumsuz sureci yaratan kim? 2) Bu olumsuzlukla mucadele edip olumlu hale sonuclandiran kim? bu paylasiminizda acik olmadigi gibi, röportaj yapilanlar bunu saglayanin Baskan oldugu yanlis yorumunu yapiyorlar. Ben sizin yerinizde olsam sizin de cevabini net olarak bildiginiz yukaridaki iki sorumun cevaplarini da haber paylasimimda yer verirdim. O veya bu sekilde.. Yayin hayatinizda basarilar...

Anahtar Kelimeler: Erdek' Balıkçı Kahvesi özlemi bitti.
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 12.4 ° Güneşli