Tarih: 02.07.2024 14:24

Erdek’te söyleşi ve imza günü

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Belediyesi’nin organizasyonunda, Erdek’te Av. İsmail Doğan Subaşı’nin söyleşi ve imza günü gerçekleşti.

Subaşı, Erdek Cumhuriyet meydanında, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı’nın moderatörlüğünde yapılan söyleşinin ardından “Mahalle Deyip Geçme” isimli kitabını imzaladı. 

Söyleşinin ardından Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Subaşı’na plaket ve buket verdi.

Av. İsmail Doğan SUBAŞI KİMDİR?

Erdek’te söyleşi ve imza gününe katılan Av. İsmail Doğan Subaşı, 1966 yılında Susurluk’ta doğdu. İlkokul ve ortaokulu Susurluk’ta okudu. 1984’te Kuleli Askeri Lisesi’nden, 1988’de Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. Ardından Ankara Üniversitesi’nde “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” yüksek lisans programına devam etti. 1996’dan itibaren havayolu turizm ve taşımacılık şirketlerinde, çeşitli görevlerde çalıştı. Ayrıca Doğu Avrupa ülkelerinde yöneticilik ve yatırım danışmanlığı görevlerini üstlendi.

2000 yılından bu yana serbest avukatlık yapan İsmail Doğan Subaşı, BİRGÜN, CUMHURİYET ve YURT gazetelerinde siyasi analiz yazıları kaleme aldı. İngilizce ve Rusça bilen Subaşı, yıllardır İstanbul Beylikdüzü’nde yaşıyor.

Av. İsmail Doğan Subaşı, 2014-2024 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Beylikdüzü Meclis Üyesi olarak görev yaptı. Av. Subaşı, 2019-2024 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP Grup Başkan Vekilliği görevini yürüttü. 

Subaşı, halen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun siyasi danışmanlığı görevinde bulunuyor. 

İsmail Doğan Subaşı, evli ve bir çocuk babası.      ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —