Erdek’ye Bayramlaşma

Erdek’ye Bayramlaşma

Kaymakam Atasoy; “Kıymetli protokolümüze, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, her birinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Ailelerinize selam ve sevgilerimi iletiyorum.” Dedi.

Erdek’te protokol, daire amir ve müdürleri, Siyasi parti başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının katıldığı Kurban Bayramı Bayramlaşması Hükümet Konağı önünde gerçekleşti.

Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ufuk Kartalkayası, Belediye Başkanı Burhan Karışık, İlçe emniyet Müdürü Serkan İnceöz, TCSG-313 Komutanı Üsteğmen Alican Meşeci, Jan. Teğmen Abdülhaluk Çetin İlçe daire amir ve müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, CHP ilçe Başkanı Hale Tuna, Sivil Toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, Mahalle Muhtarlarının hazır bulunduğu Kaymakamlık bayramlaşması Hükümet konağı önünde gerçekleşti.

Kaymakam A. Atakan Atasoy aynı zamanda Babalar günü olması dolayısı ile Bayramlaşmaya katılanların babalar gününü kutladı. “Hanımefendilerinde babalarının babalar gününü, eşlerinin babalar gününü tebrik ediyorum.”

Kaymakam A. Atakan Atasoy; “Sizlerle bayram daha anlamlı oluyor, Mübarek Kurban Bayramı bugün, hep beraberiz, kardeşliğin dostluğun, arkadaşlığın, hep beraber, beraberliğin birlik ve dayanışması içinde kardeşlik duygularımızı her zaman ön planda tutarak, bir birimizle dünden daha fazla sıkı, sıkı sarılarak inşallah bayramı da kucaklaşmayı devam ettirerek, bayramlardan sonrada kucaklaşmayı pekiştirip kardeşlik ortamını devam ettirmeyi Allah bize nasip etsin.” 

“Kıymetli protokolümüze, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, her birinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Ailelerinize selam ve sevgilerimi iletiyorum.” Dedi.

Kaymakam A. Atakan Atasoy ve beraberindeki protokol daha sonra Sahil güvenlik botuna geçerek botta görevli askeri personelin bayramını kutladılar.

Arife günü şehitlik ziyaretinde bulunan Erdek Protokolü, Kurban bayramı kutlamalarını Neyyire & Sıtkı Devlet Hastanesi İtfaiye amirliği, İlçe Jandarma komutanlığı, Polis merkezi yanı sıra Erdek’te bulunan şehit aileleri ve Gaziler bayram ziyareti gerçekleştirdiler.



Anahtar Kelimeler: Erdek’ Bayramlaşma
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli