Tarih: 02.06.2015 20:32

Erteleme maçı AHP da

Facebook Twitter Linked-in

 

Süper lig`de sezonu tamamlanmasına  rağmen ligin oynanamayan maçı Gönen Belediyespor- Burhaniye Belediyespor karşılaşması 3 Haziran çarşamba yarın saat 16.00 da Balıkesir  Alihikmetpaşa stadında oynanıyor.

Daha önce Burhaniye de oynanması gereken karşılaşma olaylar sebebi ile oynanmamış, ASFK maçın tarafsız saha Balıkesir`de oynanmasına karar vermişti.

Bu karara itiraz eden Burhaniye maç saatinde sahaya çıkmadığı gerekçesi iel maçın 3-0 hükmen kendi leyh lerine tescil edilip, rakip Gönen Belediyespor`un 3 puanının silinmesi talebi ile konuyu federasyona taşımıştı.

Federasyon karşılaşmanın hukuk bazında ele alınması amacı ile konuyu tahkim kuruluna taşımış ve tahkim kurulu toplanarak aldığı kararla Balıkesir ASFK nin kararı doğrultusunda karar vererek maçın Balıkesir`de oynanmasına karar verdi.

Yarın oynanacak karşılaşmanın her üç neticesi de Gönen Belediyespor`un Şampiyonluğunu etkilemiyor.

Gelecek sezon BAL lig`de doğrudan yer alacak Sındırgıspor ile Süper lig şampiyonu Gönen Belediyespor`un durumu kesinleşirken, Erdekspor ile Burhaniye Belediyespor önümüzdeki günlerde oynanacak terfi maçı ile BAL`da oynayacak 3 Balıkesir takımını belirleyecekler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —