Eski Çöplük Melekleri Jandarma himayesinde
Kırsal'da 34 Mahallenin huzur ve güveninden sorumlu Bandırma Jandarması, Sokağa çıkma yasaklarında sokak köpeklerini unutmadı
Bandırma İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan 34 kırsal mahallenin huzur ve güvenini sağlamanın ötesinde, Pandemi günlerinin sokağa çıkma yasağı kapsamında sokak köpeklerini unutmadı.
Bandırma Jandarmasının sorumluluk alanında bulunan Ayyıltepe yolu üzerindeki Eski Belediye Çöplüğü çevresinde yaşayan sokak köpekleri kendileri için yabancı olan Jandarma'nın elinden ilkkez yemleme olanağı buldular.
Sokak hayvanlarının ablası Gülen Soykan tarafından bakımları üstlenilen ve "Eski Çöplük Melekleri" olarak tanımlanan Ayyıldıztepe çevresinde yaşayan sokak köpekleri ilkkez tanık oldukları mavi araç, mavi kıyafetli jandarma'nın elinden beslenmeleri pandemi günlerinin zor şartlarında #EVDEKAL# EVDEHAYATVAR# uygulamasının sadece evlerine kapanan 20 yaş altı, 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, doğal hayatın içinde birlikte yaşam hakkı olan hayvanlarında göz ardı edilmediği görüldü.
- Perşembe 16.6 ° / 7.4 ° Güneşli
- Cuma 17.4 ° / 5.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.4 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu


