Eylem ile söylem uyuşmadı

Eylem ile söylem uyuşmadı

Pazarda vatandaşa ile birlikte fiyatların yüksekliğini, Çiftçi eyleminde fiyatların neden bu kadar düşük olduğunu eleştiren CHP li Bandırma Belediye Başkanı, İktisadi işletmelerde 6 tl. lik çayı 15 tl ye çıkarttı.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu, sanki peynir tezgahı 5 yıllık Tolga Tosun döneminde son derece makul fiyatlarla çay içme keyfi yaşanan Belediye iktisadi işletme Caferlerinde Pazartesi'den itibaren 6 tl. lik çay 15. tl. oldu.

Çay oluşumunda hiç bir maddenin bu denli artış görmediğini söyleyen vatandaşlar “Bir tek Belediye Cafeleri vardı, onlarda  dar gelirliye kapılarını kapattı, inşallah Meydan ve sahildeki banklara ilave yaparlar 'da kıçımızı koyacak yer buluruz.” dedikleri görüldü.

Bandırma Belediyesi iktisadi işletmeleri kapsamında bulunan Sanat Cafe, Çamlık Cafe ve Sunullah cafe'nin yanı sıra Tatlısu'da faaliyet gösteren Engelli kampında da bu fiyatlar uygulanmaya başladı…

Bandırma Belediyesi iktisadi işletmelerinde uygulamaya konulan yeni fiyat listesi bir çok noktada normal esnafın çok üzerine taştı.. Hesabını bilmeyen Kasap'ın hesabı yeni uygulama için önce “Halka hizmet!.. ” denilerek hayata geçirilen Caferlerin şimdi "Zarar ediyor!.." denilerek rekabet ortamını ortadan kaldırması iktisatçı başkanın okuduğu yıllar ile yeni iktisat müfredatının uyuşmadığı gözlendi.

Buda vatandaş Ahmet usta'nın fiyat listesi varın değerlendirmeyi siz yapın…



OSMAN VATANDAŞ
17.08.2024 16:42:23
Sanatkafede sucuklu yumurta yiyeyim dedim bir adet (1) adet yumurta kırmışlar. Bir tane yani. bu ne demek??? paramızla rezil olduk 90 tl ver 1 tane yumurta ye. CHPye başkana sosyal demokrasiye yakışmadı. Çok yazıkkk

EMİN REHA ULUÇAY
19.08.2024 15:55:14
Bu ne biçim halkçılık, bari 10 lira yapaydı. Oraları kar amaçlı olmayı bırak zarar da edebilir. Başkanı birilerinin kendine getirmesi gerekli.

Anahtar Kelimeler: Eylem söylem uyuşmadı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 12.4 ° Güneşli