Faruk Ahlatlı, TÜFAD yönetiminde

Faruk Ahlatlı, TÜFAD yönetiminde

(TÜFAD) Balıkesir Şubesi’nin olağan genel kurulunda, Adem Özalp’in başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Bandırma’dan Ömer Faruk Ahlatlı da yer aldı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Balıkesir Şubesi’nin olağan genel kurulunda, Adem Özalp’in başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Bandırma’dan Ömer Faruk Ahlatlı da yer aldı.

Ahlatlı, 1968 yılında Bandırma’da doğdu.

Futbolcu olarak ilk lisansı Bandırmaspor Kulübü’nde çıktı. Bordo-beyazlı kulübün tüm kategorilerinde, 14, 16 ve 18 yaş gruplarında, amatör takımında yer aldıktan sonra Bandırmaspor’un profesyonel takımında da amatör olarak forma giydi.

Daha sonra 1990-1991 sezonunda Karacabeyspor , 1991-1993 yılları arasında ise Tokatspor forması altında mücadele etti. Ardından da Bandırma Sanayispor ve Etispor’da amatör olarak oynadı.

Faruk Ahlatlı, lisanslı antrenörlüğe Bandırmaspor’un alt yapısında, 1998 yılında başlarken, profesyonel takım dahil bordo-beyazlı takımın tüm kategorilerinde antrenörlük ve teknik adam olarak görev yaptı. Ahlatlı’nın, Bandırmaspor alt yapısından yetiştirdiği İbrahim Ak ve Bilal Hallaçlar da bazı profesyonel takımların formasını giydiler.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Faruk Ahlatlı TÜFAD yönetiminde
  • Pazar 25.9 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 15 ° false
  • Salı 33.6 ° / 17.6 ° Güneşli