Galatasaray’dan coşkulu şampiyonluk gecesi

Galatasaray’dan coşkulu şampiyonluk gecesi

Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği’nin şampiyonluk gecesi Erdek Parmos Otel’de yapıldı.

Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği’nin şampiyonluk gecesi Erdek Parmos Otel’de yapıldı. 

24. şampiyon gecesi coşkulu geçti. Galatasaray TV’nin de katılarak çekim yaptığı geceye getirilen 24. Süper Lig Kupası büyük ilgi görürken, geceye katılanlar kupanın önünde anı fotoğrafları çektirdiler.

Gece, Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hakan Yücel’in konuşmasıyla başladı. Yücel, derneği 10 yıl önce kurduklarını belirterek, “Bu 10yıl içinde 5 şampiyonluk yaşadık. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon da şampiyon olarak 5. yıldızı takacağız” dedi.

Ardından derneğin Kurucular Kurulu Başkanı Adnan Erdan konuştu. Erdan, derneğin 10 yıllık süresi içinde güzel işler yaptıklarını belirtti.

Daha sonra Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş’a onursal üyelik rozeti, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Osman Kocaman tarafından takıldı. Kocaman, konuşmasında, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in selamlarını ileterek, şunları söyledi:

“Galatasaray’ımız bir kez daha şampiyon oldu. Sözde ‘Biz gönüllerin şampiyonuyuz’ demekle olmuyor. Gerçekten bizim gibi şampiyon olacaksınız ve işte böyle kutlayacaksınız. Bandırma’daki derneğimiz de uğurlu geldi. 10 yıl içinde beşinci şampiyonluğu yaşadık. Ancak Galatasaray’ın asıl önemli hedefi Avrupa’dan yeni kupalar getirmektir. Bu yıl bunu da başaracağımıza inanıyorum.”

Geceye katılması beklenirken, son anda gelemeyen Galatasaray Kulübü yöneticisi Bora İsmail Bahçetepe’ye iletilmek üzere plaketi, Kocaman’a teslim edildi.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mjtlu Aslan’ın da katıldığı gecede bir konuşma yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Daha önceki belediye başkanlığım döneminde de takımımız, Dursun Özbek’in başkanlığı sırasında şampiyon olmuştu. Bu yıl yine benim başkanlığımda şampiyonuz. Demek ki iki Dursun, Galatasaray’a iyi geliyor” dedi.

Gece coşku içinde geçti.     ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 25.9 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 15 ° false
  • Salı 33.6 ° / 17.6 ° Güneşli