Tarih: 14.10.2024 21:24

Geleneksel Petrol İş Halı Saha Turnuvası başladı

Facebook Twitter Linked-in

Petrol İş Sendikası Hüseyin Buğdaycı – Mustafa Demirbaş adına geleneksel olarak yapılagelmekte olan 20.Halı saha futbol turnuvası başladı.

Livatya Duru tesislerinde start alan turnuvanın başlama vuruşunu Petrol İş Sendikası şube başkanı Tuncay Topuz başlattı.

4 grup’ta 12 takımın yer aldığı Turnuva 6 Kasım Çarşamba günü oynanacak 3. 4. lük ve Final karşılaşması ile son bulacak.

Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Tuncay Topuz yaptığı açıklamada “Bugün yaşamda olmayan iki değerli mesai arkadaşlarımız Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş anısına gelenekselleştirdiğimiz halı saha futbol turnuvasının 20. sini düzenlemiş bulunmaktayız. Bu vesile ile emeklilikleri dolayısı ile aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı da turnuva vesilesi aramızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvamızın kazasız belasız sonuçlanması dileği ile tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Şöhretler karması açılış müsabakası ile başlayan Petrol İş Sendikası Hüseyin Buğdaycı, Mustafa Demirbaş anısına düzenlenen 20.geleneksel halı saha turnuvasına A grupta Asitborik, Buhar Santrali, Hidrojen Peroksit, B grupta Laboratuvar, Boraks Perborat, Elektromadrit,  C- grubunda S. Asit, Boraks, Vagoner’s,  D-grupta Fabrika bakım, Elekmasyon ve Çinko takımları yer aldı.

Petrol İş Sendikası Hüseyin Buğdaycı – Mustafa Demirbaş adına düzenlenen geleneksel 20.Halı saha futbol turnuvasında gösteri maçı için krampon giyen Mavi Takım; Ali Samatyalı- Serdar Toprak- Hüseyin Kırcı- Ahmet Yalman- Şenol Saban- İbrahim Deniz- Hasan Demir…

Kırmızı takım; A. Rıza Aybakan, Mesut Taş, Tuncay Şan, Adnan Süngü, Öner Aslan, Burak Gogen, İsmail Erbaş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —