Tarih: 31.08.2024 09:05

Gençlerin ışığı sönmesin!...

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma belediyesinin son 3 dönem kent merkezi, kırsal mahalleler ayırmaksızın boş bulduğu alanları oyun bahçeleri, spor alanları ile doldurması çevre sakinleri tarafından olumlu tepkiler almasına rağmen, yapılan tesislerde ışıklandırmanın unutulması önemli bir eksiklik olarak görüldü.

Birçok genç gündüz mesaide olmaları dolayısı ile spor ihtiyaçlarını, mahalle tesislerinde gidermek istemeleri bu kez karanlığa takıldı.

İhsaniye Mahallesi 13035 sokak üzerinde bulunan sentetik çim basketbol alanına gelen gençler topun görülemediği zifiri karanlıkta spor yapmak zorunda kalıyorlar.

İhsaniye Mahallesi Ceren sitesi civarındaki spor tesisi ile birlikte kullanılan çocuk-oyun bahçesi de spor tesisi ile aynı kaderi paylaşıyor. Hava sıcaklığını normalin üzerinde seyretmesi akşamları çocuk uyun parkına çıkmak isteyen ailelerin karanlık korkusu nedeni ile bu isteklerini karşılayamadıkları görülüyor.

Bandırma Belediyesinin son 3 dönemdir özellikle bazı bölgelere olan özel ilgisi, kent varoşlarındaki sosyal alanlara kaydırılamadığı noktasında haklı eleştirilen yüksek sesle gündeme taşınıyor…



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —