GESTAŞ'tan ek sefer artırımı bekleniyor

GESTAŞ

Davul boynumuzda, tokmak Çanakkale'nin elinde olunca Gestaş yetersiz, insanlar per perişan

Davul boynumuzda, tokmak Çanakkale'nin elinde olunca Gestaş yetersiz, insanlar per perişan.

Uzun yıllar sonra mevsimsel sıcaklıklarla örtüşen 9 günlük Kurban Bayramı tatili  başta İstanbul olmak üzere, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Bursa, Yalova, Adapazarı, Bilecik ve Kütahya yöresinin yoğunluğu en yakın adres olan Erdek ve Adaları kullanmak durumunda kaldı.

Binlerce metropol kentlinin karınca istilası gibi boşaldığı bölgemizde marketler boşaldı, fırınlar yetersiz kaldı, plajlar Çadır-kondu mahallelerine dönüştü, Araçlar park edecek bir karış yer bulmakta adeta cehennem hayatı yaşadı, yetersiz kalan yollar en kaliteli otomobiller için tuzak oldu. Araç kurtarıcılar araç kurtarmaya yetişemedi, Rent-A car'larda fiyatlar tavan yaptı yine araç kalmadı.

Şimdi sıra dönüş zamanı özellikle Paşalimanı, Avşa, Ekinlik ve Marmara'da tatillerini geçiren ve aynı zamanda otomobilleri olan tatilciler zamana karşı dönüş yarışı içinde uykuları kaçtı.. Feribot iskelesinde beklemekten öylesine yoruldular ki, 9 günlük tatilin keyfi bu iki günde bitti tükendi.

Konuya ilişkin olarak sıkıntıyı yerinde yaşayan ada muhtarları, GESTAŞ'ın dönüş seferine ilişkin yeni sefer artırımları kaçınılmaz oldu.



Nazan Alptekin
23.06.2024 11:51:04
Gestaş ek sefer dendiğinde istediğimizde koyar istediğimizde kaldırırız olarak tanımlıyorlar. Oysa bizim yaz tarifesine ve bu tarifede iki değil 3 sefere ihtiyacımız var. Eğer talep artarsa da ek sefer de konmalı. Bir de tam dediğiniz gibi davul bizde tokmak onlarda. Oysa bizim de bir şehrimiz var. Aciz biz Balıkesir değiliz ki Çanakkale imkanlarına muhtaç bırakılıyoruz.