Göğsümüzü kabarttılar

Göğsümüzü kabarttılar

HALK OYUNLARI EKİBİNDEN BAŞKAN PEKEL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Akçay-İda Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen 4. Akçay-Zeytinli Halkoyunları yarışmasında üçüncü olan Bandırma Belediyesi Halkoyunları ekibi Belediye Başkanı Sedat Pekel’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu amaçla makamında Başkan Pekel’i ziyaret eden halkoyunları ekibi, yarışma üçüncülüğü için alınan plaketi de takdim etti.

Bu ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Sedat Pekel, kültürümüzün önemli bir parçası olan halkoyunlarının yaşatılması, gençlerimizin yararlı uğraşlara yönlendirilmesi amacıyla bu ekibin oluşturulduğunu söyledi. Başkan Pekel: ’Biz Halkoyunları ekibini kurarken çok umutluyduk, gençlerimize güveniyorduk. Disiplinli ve kararlı bir çalışma ile başarılı olacaklarından emindik. Festivalde ve Ramazan etkinliklerinde çok başarılı gösteriler sundular. Son olarak da 18 ekibin katıldığı yarışmada 3. oldular. Henüz bir yılı doldurmamış ekibimizin bu başarısı gelecek için de bizi umutlandırıyor. Değerli hocalarımıza ve tüm ekip üyelerimize teşekkür ediyor ve sizi kutluyorum” dedi.

Ziyarette konuşan Bandırma Belediyesi Halkoyunları Ekibi öğreticisi Enes Levent Kurt da, ekibin oluşumunda ve sonrasında her türlü katkıyı ve desteği sağlayan Başkan Sedat Pekel’e tüm ekip adına teşekkür ettiğini söyledi. Enes Levent Kurt, Halkoyunları yarışmasında alınan üçüncülük plaketini de Başkan Pekel’e sundu.

 



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli