Tarih: 16.03.2012 18:24

Gömeç Atatürk kayalıklarını tablolaştırdı.

Facebook Twitter Linked-in






Körfezin şirin ilçelerinden Gömeç'in Belediye Başkanı Naim Kocabıyık  Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı  makamında ziyaret ederek Gömeçte bulunan Atatürk kayalıklarının fotoğrafını  hediye etti.

``Dünyanın yedi harikalarından daha güzel bir görüntüsü olan Atatürk kayalıklarının Gömeç`te olması tanrının bize verdiği bir lütuftur,`` diyen Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık ``Bu kayalıkların daha rahat görülmesi ve seyredilmesi için İzmir karayolu üzerine özel cep yaptırdık, yaz aylarında  bu yoldan seyreden araçların bir çoğu burada mola verip Atatürk kayalıklarını  seyrediyor.`` dedi.
Kocabıyık ``Ziyaret ettiğim her arkadaşıma bu fotoğrafı hediye ediyor ve bölgemizin bu harika görüntüsünün makam odalarını süslemesini sağlıyorum`` dedi .

Zeytinli Belediye başkanı Hasan Arslan  Gömeç Belediye Başkanı Kocabıyık'ın  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ``Bu ziyaret hediye edilen bu güzel fotoğrafla daha büyük anlam kazandı. Cennet bölgemizin güzellikleri saymakla bitmez  biz belediye başkanlarına bölgemiz tanıtımında büyük işler düşüyor  ve hepimiz bölgemiz için elimizden geleni yapıyoruz.``  dedi.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —