Gönen Belediyespor 3-0 Erdekspor

Gönen Belediyespor 3-0 Erdekspor

Gönendeki Bal, Derbisini Yeşil Beyazlı ekip Kazandı.

Bal lig 9. Grup temsilcilerimizden Gönen Belediyespor önceki hafta Bandırma da oynadığı bölge derbisini farklı kaybetmesi ardından, bugün evinde oynadığı Erdek derbisinde aynı hatalardan uzak, kazanmaya odaklı, ısrarcı ve istekli taraf olmanın sonucunu aldı 3-0.

Yeşil beyazlı ekibin saha ve seyirci avantajı ile hızlı başladığı karşılaşmanın başında gelen gol yan hakem Tansu Doğan Yılmaz´ın kalkan bayrağı ile iptal edildi.

Bu karara bir süre itiraz eden Gönen daha sonra yeniden oyuna dönse de, Erdek ciddi bir rakip olarak kendisine 2.ci şansı vermedi.

Genelde savunmaların öne çıktığı mücadelede eldivenlere çok iş düşmediği ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

2.ci devre başladı.

Oyunun gerginliği, puanların golü atan tarafa yazılacağının göstergesi idi. Temkinli Gönen hatasız sonuca gitmenin çabası Erdek savunmasında erirken, tecrübeli kaptan Burak 58. Dakikada kendi yarı alanının sağ kanadından çıkarken sert bir şutla sol kanadını hücuma katmak istedi. Yaklaşık 40 mt mesafeden süzülen topa ?Bana bırakınnnnn.? Diyerek kalesini terk eden Cemal, ceza yayı önünde yere çarpıp irtifa kazanan meşin yuvarlak başının üzerinden geçerken uzanması yeterli olmadı. Cemal´in büyük hatası maçın kırılma noktası idi. Erdek kulübesi saç baş yolarken, Cemal topun peşinden koşsa da, kendisinden sonra son bir savunma bulunmadığı için meşin yuvarlak ancak ağlarla buluştuğunda durabildi. 1-0.

Gönen şaşkınlıktan beklemediği şutla golü bulmanın sevincini dahi yaşamadı.

71. dakikada bu kez  yeşil beyazlı ekibin golcü ayağı Murat, Erdek ceza alanına süzülürken Ali Çevik ile girdiği ikili mücadelede birlikte yere düştü.

Karşılaşmanın orta hakemi Koray Tükekul, Ali Çevik´in mücadelesini dokuz kusurluk hareket içinde değerlendirerek penaltı noktasını gösterdi.

Vuruşu kullanan Murat, ilk gol ile demorolize olan Cemal´i kolay avladı. 2-0.

Erdekspor 2-0 lık skordan sonra tüm hatları ile gol araması, savunma kanadığını düşürdü ve 85. Dakikada bu kez sahnede Enes´in yerine oyuna yeni giren Muhammed vardı ve skoru 3-0´a taşıdı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde tarafların çabası başka gol getirmeyince Erdek 2. Karşılaşmasında da puan alamadı.

STAT: Nail Gönenli

Hakemler: Koray Türkekul ** Tansu Doğan Yılmaz** Ercan Akbaş***

GÖNEN BELEDİYESPOR: 1- Emrah ** 2-Okan*** 3-Hamza** 4-Ercan** 5-Tugay** 6-Doğukan** 7-Kubilay*** (18-Mehmet**) 8-Semih*** (14-Gökhan**)  9-Murat** 10-Burak** 17-Enes*** (16-Muhammed**)

ANTRENÖR: ENGİN YILDIRIM

TEKNİK SORUMLU: EMİN TAŞ

ERDEKSPOR: 25-Cemal* 2-Ali İhsan** 3-Uğur** 4-Özgür** 5-Ali Çevik** 6-Alper*** 7-Fatih İstek* (9-Can**) 8-Justin*** 10-Murat* (13-Okan**) 11-Çağatay*  (18-Binehan**) 15-Burhan*

ANTRENÖR: Erol YAVER

GOLLER: Dk. 58 Burak, Dk.71.Murat (Pnt.) Dk.85 Muhammed (Gönen)

/resimler/2016-10/3/0212488023034.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönen Belediyespor Erdekspor
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı