Gönen AK Parti, İşgüden ile devam

Gönen AK Parti, İşgüden ile devam

Gönen Ak Parti 7. Olağan ilçe kongresi kapalı Pazar yerinde yapıldı

Av .Merve ÜNCÜK İŞGÜDEN ve Yönetimi tek liste ile girdiler.İl Koordinatörü Denizli Milletvekili. Şahin TİN, il Başkanı  Ekrem BAŞARAN, MKYK üyesi milletvekili Yavuz SUBAŞI, millet vekili  Av. Adil ÇELİK,  Av. Belgin UYGUR, Dr. Mustafa CANBEY, Av. Mutlu AYDEMİR, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Yücel YILMAZ, başkan vekili Yasin SAGAY, güney Marmara koordinatörü  İbrahim KOMAN, Kadın Kolları Başkanı Meral CENGİZ, Gençlik Kolları Başkanı M. Zahid BAYRAM, Gönen gençlik kolları başkanı Raşit ÖZDEN ilçelerden gelen Ak Parti Başkanları, oda başkanları, muhtarlar ve delegeler katıldı.

 Ak Parti 7. olağan ilçe başkanlığı kongresinde Mustafa Kemal ATATÜRK  silah arkadaşları , şehitler , gaziler için Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Tek aday Av. Merve Üncük İşgüden; "AK  sevda ile yürekleri çarpan ülkesi için benim ile aynı duyguları paylaşan aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım 2023 bizim için çok önemli Genel Başkanımız ve sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta belirttiği hedefler doğrultusunda 2023 de coşkuyu yaşamamız lazım. Rabbim ömür verir o günleri görürsek bizler de o coşkuya  ortak olacağız. Bunun için çalışacak bunun için çabalayacağız. İnşallah Gönen’ de geçmişte olduğu gibi önümüzdeki  süreçte de Belediye’ yi alarak AK Partinin kalesinden biri olduğunu bir kez daha göstereceğiz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında yürümekte olduğumuz bu kutlu yolda hiçbir zaman pes etmek vaz geçmek olmadığı gibi bunun bir bayrak yarışı olduğunu da unutmamamız gerekmektedir. Bu yol ki Hak yoludur dönme bilmeyiz yürürüz" dedi.

Daha sonra Balıkesir Ak Parti İl  Başkanı Ekrem BAŞARAN Balıkesir Büyük Şehir Belediye  Başkanı Yücel YILMAZ, Millet vekilleri Yavuz SUBAŞI (MKYKüyesi), AvBelgin UYGUR, yaptıkları konuşmalardan sonra  Başkan Merve ÜNCÜK İŞGÜDEN ve yönetim kurulu delegeler ile tanıştırıldı.

AK Parti  yeni yönetim kurulu. Adem YÜCEL, Arif ORUÇ, Burak SELVİ, Ekrem AYDIN, Erhan ÇOLAK, Erhan OBALI ,Fatma TÜRK, Gülcan ALACA ,Hasan TÜRKAY, İbrahim OBA, İhsan ÖZEN, Mehmet ÖZENÇ, Murat ÖZDEN, Ömer ÇİVİ, Recai KAHYA, Tuncay SALI, Yılmaz GENÇTÜRK, Yüksel ÖÇGEL, Zekeriya DAĞLI  getirildiler. Başkan Av Merve ÜNCÜK İŞGÜDEN  7. olağan ilçe kongresinde bizlere destek veren Ak Parti Balıkesir il Başkanı Ekrem BAŞARAN, Balıkesir Büyükşehir Bel. başkanı  Yücel YILMAZ, Millet vekilleri Av. AdilÇELİK, Av. Belgin UYGUR, Yavuz SUBAŞI (MKYK üyesi), Dr. Mustafa CANBEY, Av.Pakize MUTLU AYDEMİR, delegelere, oda başkanlarına ve muhtarlara ve tüm dava arkadaşlarımız ve halkımızın yoğun katılımıyla birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kongremizi yaptık. Ak Partiye gönül verenlere yönetim olarak teşekkür ederim. Ahirete göç etmiş olanları da rahmet ile anıyorum.



Anahtar Kelimeler: Gönen Parti İşgüden devam
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli