Gönen Esnaf Kefalet`te kongre

Gönen Esnaf Kefalet`te kongre

Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi 57. Genel Kurul Gururu Gerçekleştirdi.

Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi 57. Genel Kurul Gururu gerçekleştirdi.

1957 yılında kurulan Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi bugün (26.01.2013/Pazar) yaptığı 57. Genel Kurul Toplantısı ile üyeleri ve çevre il ve ilçelerden gelen benzeri meslek kuruluşları ile çalışma alanları paralel olan resmi kurum yönetici ve çalışanlarını buluşturdu.

                20 hizmet yılını çoktan aşan başkanlık süresi ile Hasan Yalama ve ekibinin çok yönlü titiz bir çalışma ve üstün gayretle hazırladığı genel kurul toplantısı ve konukların nazikçe ağırlanmış olmaları günün unutulmaz anılarındandı.

                Kendi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdiği toplantı ile camiasını bir araya getiren ve başarılı organizasyonuyla dayanışma örneği sergileyen Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi planlandığı gibi 12:30’da başladı. Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak’ın programı nedeniyle Gönen’de bulunmayışından gelemediği genel kurul toplantısına Belediye Başkanı Hüseyin Yakar toplantı sürerken katıldı. Kooperatif üyelerinden bir şoför esnafının geçirdiği trafik kazası sonucu ölümü ve cenaze töreni genel kurul toplantısına denk gelmesi Genel Kurulun heyecanlı ve coşkulu geçmesini engelledi.

                Her toplantıda olduğu gibi hazır bulunan Halk Bankası personeli, Gönenimizin çeşitli oda ve birlik başkanları ile üyeleri, esnaf ve sanatkarlar, çevre il ve ilçelerin benzer kuruluş yönetici ve üyeleri (Balya, Burhaniye, İvrindi, Susurluk, Dursunbey, Bigadiç, Erdek, Havran, Yenice, Gelibolu … vb) ile konukların katılımlarıyla doldurduğu salon sakin bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

                Dursunbey Kooperatif Başkanı Osman Kolukısa’nın divan heyeti başkanlığına seçilmesi ve divanın oluşumu sonrası toplantı gündem maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu raporunu Başkan Hasan Yalama’nın okuması ve salonu bilgilendirmesi sonrasında denetim kurulu raporu ve gelir gider tablosu üyelerin ve misafirlerin bilgisine sunuldu. Tüzük gereği ibra oylaması ardından önümüzdeki yılın bütçesinin detaylı ve anlaşılır sunumu Kooperatif personeli Mehmet Fenerci tarafından yapıldı. Kooperatif Müdürü Mustafa Erel’in gelen misafirleri onore eden hoş geldiniz konuşması herkesçe alkışlandı. Günün konuşmasını Halk Bankası Müdürü Seydi Gazi İbili yaptı ve duygu-düşüncelerini salonda bulunan katılımcılarla paylaştı.

                Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 57. Genel Kurul Toplantısının herkesin memnuniyeti beraberinde gelenekselleşen yemek ikramı ile son buldu.     



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli