Gönen Kaymakamı veda ediyor

Gönen Kaymakamı veda ediyor

Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Bazı İşyerlerine Veda Ziyaretleri yapıyor






Gönen
`de  göreve başladığı 25 Ağustos 2008 tarihinden bu yana sergilediği yüksek performans ve yoğun çalışma temposuyla, Gönen dışında da uzak yakın tüm kamuoyunda sıra dışı icraatlarıyla iz bırakan Kaymakam Bekir Dınkırcı'dan görevinin son günlerini vefa örneği sergileyerek veda ziyaretlerine ayırdı.


Günün öğleden önceki programında Süt Üreticileri Birliği, Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Muharip Gaziler Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulunan Kaymakamımız Bekir Dınkırcı'yı gittiği sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri karşıladı. Karşılıklı iyi dilekler ve temennilerle birlikte Gönen'in mevcut durumu ve geleceğine olan beklentilerin de konuşulduğu ziyaretlerde Kaymakamımız Bekir Dınkırcı son söz olarak hakkını helal ederek muhataplarından da helallik isteyerek duygusal bir atmosferde Gönen'e vedasını gerçekleştirmeyi sürdürdü.

Günün öğleden sonraki daha da yoğun gerçekleşen programında ise sırasıyla Ticaret Odası, Şoförler Odası, Ziraat Odası, Uzunoğulları Ticaret, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Kahveciler Odası, Tuhafiyeciler Odası, Berberler Odası, HEP-KAR Karatan İnşaat ve son olarak da Gönen Ticaret Borsası ziyaretleri yer aldı.

Yapmakta olduğu sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretleri ile toplumun çok büyük kesimine doğrudan veya temsilcileri kanalıyla ulaşmayı ilke edinen ve bu doğrultuda gayret gösteren Kaymakam Bekir Dınkırcı'ya ziyaretleri sırasında başarılar ve kolaylıklar dilekleri sunulurken Kaymakam Bekir Dınkırcı da karşılık olarak saygı ve hürmetlerini arzetmekte ve Gönen'e olan sevgisini, geleceğine olan inancını toplumun bu temsilcileri ile paylaştı.





Haydar Köprülüoğlu
30.08.2012 21:05:15
Gönen’de Termal Yıldız Oteli önünde otururken, bir adam telaşla beni yerimden kaldırmak istemişti ki, iki resmi araçtan inenlerden, öndeki zat, yerimden kalkmama mani olarak amca oturun diyerek, maiyetindekilerle birlikte masa etrafına oturmuşlardı. Yanıma oturan zat Gönen Kaymakamı Sayın Bekir Dınkırcı, idi. Yeni tayin olduğu yere giderken veda ziyaretleri yaptığını sonradan öğrendim. Bu vesile

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.2 ° / 12.6 ° false