Tarih: 07.05.2013 14:44

Gönen`de sporun adı yok!....

Facebook Twitter Linked-in




Özellikle Futbol`da ``Olmaz`sa, Olmaz`` ların başında gelen sağlık hizmeti Gönen`de oynanan amatör sporlarda esamesi okunmuyor.



Uygulamadaki hiyerarşiyi aşamayan Gönen Amatör spor kulüpleri, kendi çözümlerini, kendileri üretme noktasında spor faaliyetlerini sürdürürken olası felakete davetiye çıkartıyorlar.

Spor alanlarında zaman zaman rastlanan ve ölümlere uzanan sağlık skandalları büyük bir şans eseri bölgemizde oynanan spor karşılaşmalarında yaşanmıyor.

Özellikle amatör spor karşılaşmalarında güvenlik ve sağlık görevlisi olmadan karşılaşmaların başlaması sözkonusu olmamasına rağmen başta Gönen`de oynanan karşılaşmalar olmak üzere, Tuzakça, Hasanbey, Sarıköy, Erdek`te Ocaklar, Manyas`ta Kızıksa sahalarında sağlık hizmeti yedek kulübesinde bulunan oyuncular tarafından veriliyor.

Amatör karşılaşmaların gözde merkezi Sarıköy`de kışın çamur`dan kaynaklanan olumsuzlukları yazın ise kuruyup zımpara taşına dönen oyun alanı zemininde sakatlanmamak adına verilen çaba bir çok kez istenmesede kalıcı sakatlıklara neden oluyor.

Önceki hafta Sarıköy`de düşürülen Ocaklarspor`lu Mehmet`in kırılan kolu nedeni ile süren tedavisinde hekimler ilk müdahaledeki olumsuzluk nedeni ile tedavi süresinin uzadığını bildirmesi yaşanan sağlık skandalının göstergesi oldu.



Gönen`de kimler futbol oynuyor:

Spor etkinliklerinde fazla seçeneği olmayan Gönen`de Gönen Belediyespor`un dışında kalan, Gönen Belediyespor U-19, U-17, U-16, U-15, U-14 ve U-13, Tayfunspor Amatör U-19, U-17, U-16, U-15, U-14,U-13, Karşıyakaspor Amatör ve U-13, Hasanbeyspor Amatör, U-19, U-17, U-16, U-15, Gündoğan Çeltikspor, Amatör, U-19, Tuzakçaspor Amatör, Paşaçiftlikspor Amatör ve U-19, Havutça Başakspor Amatör, Sarıköyspor Amatör, U-19, U-17, ve U-15 olmak üzere toplam 30 Futbol takımı spor yapıyor. ortalama 18 oyuncu ile faliyet gösteren takımlarda 540 futbolcu spor yapıyor, Bu takımların mücadele ettikleri rakip takım oyuncularıda eklenecek olursa  1200 dolayında Futbolcu Gönen`de yıl içinde çeşitli müsabakalarla karşı karşıya geliyor ve her an sakatlanma olasılığı yüksek bir mücadelenin için giriyor.

Oysa Gönen`de Gönenspor karşılaşmaları dışındaki bir spor etkinliğinde görünmeyen Sayın Kaymakam Hüseyin Parlak özel bir okulun tenis kordunda Hülya Avşar`ın sporunu yapıyor!..

Evet Sayın Kaymakam Hüseyin parlak Gönen`de faaliyet gösteren tüm takımlar sizden sağlık hizmeti bekliyor. Verirseniz allah razı olsun, Vermezseniz canınız sağ olsun!...







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —