Tarih: 14.04.2013 17:36

Gündoğan Çeltik hatasının kurbanı oldu.

Facebook Twitter Linked-in



Gündoğan Çeltikspor 0-1 Ocaklarspor

Lider Ocaklarspor Sarıköy deplasmanında karşılaştığı Gündoğan Çeltikspor`u tek golle devirdi. 


Stat: Sarıköy
Hakemler: Doğan Ünsal*** Erdem Altaş*** Kadir Devrim***

Gündoğan Çeltikspor: Caner** Selim** Cihan**(Yavuz**) Fuat** Mehmet** Melih** Hakan? Fahrettin**(Özcan**) Çetin** Hasan** Ekrem**(Mehmet**)

Antrenör: Serkan Numan

Ocaklarspor: Müslüm *** Murat**(Hüseyin**) Sercan*** Fatih*** Gökçe*** Efecan**(Hikmet**) İsmail*** Hüseyin**(Mehmet**) Hakan*** Mehmet*** Murat***

Antrenör: Haydar Akyüz

Kırmızı: Kartlar: Dk.2Çetin, Dk.44 Hakan(Gündoğan)

Gol: Dk. 27 Mehmet (Ocaklar)


Lider Ocaklarspor, zorlu Gündoğan Çeltik engelini tek golle aştı.

2.Amatör kümede ligin en zorlu karşılaşması bugün Sarıköy`de Gündoğan Çeltikspor ile Ocaklarspor arasında oynandı.

Akşam yağan yağmur geride bıraktığı futbol adına kötü bir zemin ve olaylara gebe bir müsabaka.

Lige Şampiyonluk parolası ile başlayıp şanssızlıklar ve kart cezaları nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Gündoğan Çeltik bugün beklenen gelişmeleri yaşatmakta gecikmedi.

Futbol`u kuralı dışında sürdürmeyi kendine amaç edinmiş oyunculardan Çetin daha oyunun 2.dakikasında takımı Çeltikspor`u 10 kişi bıraktı.

Çetin bu dakikada kontra bir topla rakip yara alana sızmak isterken ofsaytta kaldı.

Yan hakemin Bayrağına uyan karşılaşmanın orta hakemi Doğan Ünsal elini düdüğüne götürdüğünde o olagan küfür ile yüz yüze geldi.

Bu kez tereddütsüz eli kırmızı kart`a giden Doğan Ünsal Çeltikspor`un golcüsü Çetin`i tereddütsüz oyun dışı bırakırken maçın gerilme noktası oyunu etkisine aldı.



Ağır zemin, çamura yapışan toplar, isabetsiz paslar. Bir karşılaşma için ne kadar olumsuz etken varsa hepsi bu karşılaşmada bir araya gelmesi oyunu olması gerekenden fazla gerdi.

Gündoğan taraftarının protestoları içinde başlayan karşılaşmada Ocaklarspor 27 dakikada Mehmet`in ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti ve ilk devre bu skor ile tamamlanıyordu derken Gündoğan`a 2.kırmızı kart geldi.

Bu kez Hakan kırmıız kart ile oyun dışı kalında karşılaşma bir süre durdu. Oyun alanı karıştı, yan hakeme karşı yöndeki taraftarlardan taş atıldı ve oyun yaklaşık 15 dakika durakladı.

Yeniden oyun alanına jandarma girdi, yöneticilerle konuşuldu ve Hakem Doğan Ünsal`ın 8 dakika gecikme oynatması ile ilk yarı 1-0 Ocaklarspor`un üstünlüğü ile tamamlandı.




Gündoğan cephesinin oyundan çekilmeye varan iddiası daha sonra yumuşamaya dönüştü ve oyun 2. yarıya Çeltikspor`un itirazları ile başlandı.

İkinci yarı oyuna 9 kişi devam eden Çeltikspor iki kez mutlak gol pozüsyonu bulsa da bu ataklardan yararlanamadı.


Lider Ocaklarspor ise skora değil sonuca endekslendi.

Önemli olan skor değil 3 puan anlayışı ile oyunu kendi yarı alanı ve orta alanda tutmayı başaran Ocaklar zaman zaman uzun toplarla rakip kale önünde tehlikel, olsada sonuç değişmedi ve karşılaşma Ocaklarspor`un 1-0 üstünlüğü ile noktalandı.










Orjinal Habere Git
— HABER SONU —