Hafriyat dünyasının MEGA STAR’ı "Sarı Makinalar" Bandırma’da

Hafriyat dünyasının MEGA STAR’ı

Merkezi İstanbul’da bulunan sektörün en güçlü kuruluşlarından Sarı Makinalar ltd. şti. Anadolu’da ilk şubeyi Bandırma’da açtı.

Merkezi İstanbul’da bulunan sektörün en güçlü kuruluşlarından Sarı Makinalar ltd. şti. Anadolu’da ilk şubeyi Bandırma’da açtı.

1998 yılında İstanbul Ataşehir’de kurulan ve gelinen noktada İspanyol AUSA iş makinaları Türkiye distribütörlüğü yanı sıra 400 makinelik dev bir iş makinesi parkuruna sahip Sarı Makinalar Bandırma-Gönen Karayolu Külefli katrağında hazırlanan devasa iş Makinesi parkı ile Bandırma’daki faaliyetlerine başladı.

Sarı Makinaların Gönen yolu, Somtaş karşısındaki açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Mim. Cemal Adıgüzel yaptı.

Yapı-İnşaat ve Hafriyat dünyasının bölgedeki dinamikleri yanı sıra Kurumsal yapının İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa İş dünyasından önemli konukların katılımı ile gerçekleşen açılış sonrası konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Aslan, ”Bölgeyi seviyorum, Bandırma ve çevrenin sektörel gelişmişliğine katkıda bulunmak adına İstanbul taşrasına ilk şubemizi Bandırma’ya açmaya karar verdik. Sarı Makinalar’da tüm arz ve talebe uygun araç parkurumuz mevcut, gerek saatli işler, gerek kiralık işler, gerekse iş makinası ulaşımlarında aktif bir performansa sahibiz, bölgenin gelişmişliğine kısa zamanda adapte olarak katkı sunmayı amaçlıyoruz. Zaten Kapıdağ ve Ocaklar gibi önemli merkezlerle yakınlığımız var, bu bölgede evimiz var bahçemiz var.” dedi.

Açılışta Belediye önceki Başkanı Av. Tolga Tosun, AK Parti Başkan adayı ve önceki dönem ilçe Başkanı Mehmet Doğan'da hazır bulundu.