Tarih: 29.05.2013 09:12

Hamit Kaplan yeni yüzüne kavuştu

Facebook Twitter Linked-in




Bandırma
Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Paşakonak Mahallesi
ve Hamit Kaplan Caddesinde yürütülen yol yapım-onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Devam eden çalışmalar kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu çevresinde parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Hamit Kaplan Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarında da son aşamaya gelindi.


Çalışmaları Paşakonak Mahallesi Muhtarı İshak Candan ile birlikte yerinde takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı belirtti.

Öte yandan Hamit Kaplan Caddesi kaldırımlarında yer alan, yatay şekilde büyümeleri nedeniyle vatandaşlara ve araçlara tehlike yaratan ağaçların kesilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Paşakonak Mahallesi Muhtarı İshak Candan, vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetler nedeniyle böyle bir uygulamaya gidildiğini söyledi.

Candan: Yol kenarında yer alan bu ağaçlar yamuk olduklarından dolayı yolda hem vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hem de araç trafiğine engel teşkil eden bir durum söz konusuydu. Bu konuda muhtarlığımıza vatandaşlarımızdan bunların kesilmesi ve yerlerine yeni ağaçların dikilmesi konusunda oldukça fazla şikayet geliyordu.  Orman dairesinde de gerekli izinlerin alınmasıyla bu ağaçlar kaldırıldı. Bu ağaçların yerine en kısa sürede yeni ağalar dikilecek” dedi.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —