"Hani siz halkın belediyesiydiniz!.."

CHP'li Belediyeler, Halkın çözüm odaklı beklentilerini "kapatarak" hallediyor.

CHP'li Belediyeler, Halkın çözüm odaklı beklentilerini "kapatarak" hallediyor.

Büyükşehir ile birlikte özellikle 15 ilçeyi kazanarak yerel yönetimlerde büyük bir avantaj yakalayan CHP, uygulamada sınıfta kaldı.

Oyunu aldığı halkın her alandaki beklentilerini çözme anlamında sınırsız vaatlerde bulunan Büyükşehir ve Küçük şehir belediyelerinin ilk 2,5 ayda ortaya koydukları başarısızlık, kendilerine oy veren Halkta hayal kırıklığına neden oldu.

 İklim değişikliği dolayısı ile erken gelen yaz hava sıcaklığını 30 cc'nin üzerine taşırken bunalan vatandaşlar kendilerini halk plajlarına atmaya başlayınca, Belediyeler halkın istifade ettiği bu plajları tek tek kapatmaya başladı.

BURASI KONYA OVASI DEĞİL, KAPATILAN EDİNCİK ALTI KEMER ÖNÜ HALK PLAJI

Özellikle Bandırmalı çalışan ailelerin hafta sonları araçları ile gelerek stres attıkları Edincik altı, Kemerönü plajının tüm girişleri araçlara kapatılarak, terkedilmiş bir görünüm kazandırıldı.

Yüzlerce aracın park edip, ailece piknik yapıp, denize girdikleri bu alan için Büyükşehir'e ulaşan şikayetler “İçki içiliyor ve etrafa gelişi güzel su dökülüyor, bu davranışlar aileleri rahatsız ediyor.” Evet doğru… sizde plajı kapatarak çözüm ürettiğinizi sanıyorsanız!… Bizde size bu aklı veren danışmanlarınızı hemen kapı önüne koyun.. Deriz..

YÜCEL YILMAZ MODELİNİ GELİŞTİRİN YETER!…

Yücel Yılmaz döneminde Edincik altı, Kemerönü plajı için duş-kabin ve WC talebinde bulunulmuştu. Talebin akabinde hemen Mobil 1 duş, 1 kabin, 1 WC montajı yapılarak beklenti çözüme kavuşturulmuştu…

Sizde bu Halk plajında daha fazla halkın istifade etmesi adına 5 ayrı noktaya WC-Duş ve Kabin yaparak beklentiyi çözüme kavuşturma yerine kapatma zihniyetine gittiniz…

CHP'nin felsefesinde “Kapatma” varmı? Var'da biz mi bilmiyoruz… Siz şimdi o size akıl veren danışmanları bir kenara bırakarak Yücel Yılmaz zamanında su şebeke boruları monte edilen Edincik altı, Kemerönü Halk plajını insan hizmetine hitap edecek standartta getirin, o içkici arkadaşlarda tıpış tıpış gelip tuvaletleri kullansınlar, sizede teşekkür edip çalışkanlığınızı etraflarına anlatsınlar…

BURASI ERDEK, CUĞRA PTT KAMPI ARSASI…

Evet, Özellikle Erdek'in içinde araç kullanıp, aracını park edecek bir alan bulan heralde günün en şanslı insanı,

Araç bırakacak bir karış yer olmayan Erdek'te ihtiyacı gören ilçe kaymakamlığı okul bahçelerini devreye sokarak önemli bir hizmet yaptı.

Velev ki siz, aracınıza binin Akdeniz'de bir kente gitseniz, arabanızı park edecek yer bulamasanız ne yapardınız? 

İğneyi kendinize batırdığınızda çözüm kendiliğinde ortaya çıkar…

Erdek'te Hükümet caddesinde otogara kadar yürüyecek kaldırım bulup yürürseniz çöp atacak yer bulamayan vatandaşların pratik zekaları ile  konuya nasıl bir çözüm ürettiklerini göreceksiniz.

Sokak ve Caddeleri söylemiyorum… Kurbağalı ve Cugra'ya gittiğinizde çöpü atmak için 45 dakika çöp kutusu aramak, zorunda kalırsınız, bulsanız da çöpünüzü koyacak yer bulamazsınız!…

Dolayısı ile yürüdüğü yol güzergahında çöp kutusu bulamayan vatandaşlar ellerinde atmayı düşündükleri çöp için bir hayli yol kat etmek zorunda kalıyor.

“Eyyyy, CAHEPE !…” seçimden önce ne güzel günlerdi o günler sallayıp geçiyordunuz. Bayramın 2. günü akşamı elektrikler kesildi. Demek ki, hala enerji sorunu çözüm bekliyor. Yollarda bulunan birçok kanal kapağından dışarıya su taşıyor… Yer seçimi 100 yy en talihsiz arsası olan Arıtma, müteahhidin tası tarağı toplayarak kenti terk etmesi üzerine yürüyen proje şimdilik dondurucuya alındı…



Harun uğurlu
19.06.2024 10:17:49
Düzler- Çeltikçi de yani bu mevki de yaşayan biri olarak edincik altı plajının kapatılması çok doğru ve yerinde bir karardır sanırım siz temizlenip kapatılmış son halini fotoğraf çekmişsiniz, keşke daha öncede vakit ayırıp bedava diye haftasonu cuma gününden gelip karavanlarını çekip yiyip içip ateşini mangalını yapıp pisliğini bırakıp gittikten sonraki o halini de görseydiniz, sonuç itibariyle karar bence son derece doğrudur umarım bu şekilde kalır ve araç için açılmaz

Mehmet Aldemir
20.06.2024 13:00:09
Halk plajı. aracların plajda ne işi olurki ben güneşleniyorum araba yanımdan toz duman geçecek. araclara kapatılması sonderece doğru. zamanında birer tane duş wc kabin varken şimdi beş adet istiyorsun. Erdek de elektrik kesilmiş niye elektrik ( özleştirilmiş) kurumunu sorumlu tutmuyorsunuz. niye parti.

Anahtar Kelimeler: " halkın belediyesiydiniz!.."
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli