Tarih: 08.12.2013 09:57

Hep bir adım önde

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında rakiplerine tur bindirdi.

Hükümetin 13 yeni ili kapsayan Büyükşehir yasasını gündeme taşıması ile birlikte Balıkesir`de 19 ilçe, 33 belde ve 983 köyü tek tek dolaşarak siyasetteki ilkelrinin, hizmete nasıl yansıdığını anlatan Balıeksir Belediye Başkanı ismail Ok, AKP adayı A.Edip Uğur`un yarışa katılmasıyla birlikte motivasyonu dahada arttı.

``Yarış insan ve hizmet odaklıysa, bizim tarlada izimiz var`` diyen İsmail Ok 30 Mart seçimlerini Harman olarak nitelendirip, ``Şimdi harman zamanı, kimin hizmet verip kimin engelleri ket koyduğunu Balıkesir ili halkı şimdi daha iyi öğrenecek.`` diyerek rakibi AKP li Uğur`a gönderme yaptı.

Önceki gün Balıkesir`de düzenlenen tören`de Belediye Başkanı İsmail ok üçlü protokolde yer alırken, AKP Başkan adayı A.Edip Uğur bir adım gerisindeki sırada yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Uğur ve Ok`un  dünkü Bandırma programlarında da Ok`un moral ve motivasyon anlamında bir adım önde olduğu gözlendi.

Uğur partisinde, neden ve niçinleri açıklarken, Ok çarşıda 350 işyerini ziyaret etti yüzlerce Bandırma`lının elini sıkıp pozitif enerjisiyle onlardan elektrik aldı.

Uğur ve Ok`un Ticaret Odasındaki karşılaşmaları ise Uğur`un motivasyonunu düşürürken, Ok`un prim yapmasına neden oldu.

Uğur`a ırmarlama açılış töreninde Başkan Mehmet Kılkışlı, İsmail Ok ve ekibini dış kapıda karşıladı.

Okve beraberindeki MHP il Başkanı Bayram Çılgın ve Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul`u makam odasında ağırlayan Kılkışlı, MHP ekibine pozitif enerji ile yaklaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —