Her Ortama ve Plana Uygun Sandalye Modelleri

Her Ortama ve Plana Uygun Sandalye Modelleri

İşlevsel Tasarımları ile Kullanışlılık Sunan Sandalye Modelleri, Piknik Planınıza Konfor Katın! Tatillerin Vazgeçilmezi Sandalye Tasarımları

İstediğiniz her ortamı konforlu bir hale getirmek ve sevdiğiniz kişiler ile istediğiniz yerde zaman geçirmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise ihtiyacınız olan tek şey sandalye! Özel olarak tasarlanan sandalye modelleri ile ister deniz kenarında ister ormanda isterseniz de evinizde zaman geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizi de zamanınıza dahil ederek samimi sohbetlerinizi istediğiniz ortama konfor ile taşıyabilirsiniz.

İşlevsel Tasarımları ile Kullanışlılık Sunan Sandalye Modelleri

Koçtaş'ta evinizin her ortamına uygun bir sandalye modeli bulunur. Mutfağınız için tasarlanan modellerden biri plastik sandalye seçenekleridir. Bu tasarımlar, konforlu yapıları ve kolay temizlenen ham maddeleri sayesinde mutfağınızı hem rahat hem de hijyenik bir hale getirir. 

Balkonunuzda kişisel bir alan oluşturmak istiyorsanız ise rahat sandalye tasarımlarına bir şans verebilirsiniz. Bu modeller, geniş oturma alanları sayesinde balkonda geçirdiğiniz zamanı konforlu hale getirir. Kaliteli ham maddesi sayesinde hava koşullarına uyum sağlayabilir. Aynı zamanda pek çok tasarımı ile özel tercihlerinizden oluşan kişisel bir balkon düzenleyebilirsiniz.

Balkonunuz da ya da oturma odanızda hem rahatlık hem de eğlence katacak bir model arıyorsanız ise sallanan sandalye seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Bu modeller, yumuşacık minderlere ve sallanmaya yardımcı olan özel bir mekanizmaya sahiptir. Sallanan tasarımı ile hem dinlenmenizi hem de keyifli zaman geçirmenize yardımcı olur.

Salon ya da yemek odanız için ise ahşap sandalye tasarımlarının şıklığına güvenebilirsiniz. Ürünler; vintage, klasik ya da modern gibi farklı trendlere uygun tasarımlara sahiptir. Bu sayede evinizde modern rüzgârlar estirebilir ya da klasikliğin keskin hatlarını yansıtabilirsiniz.

Piknik Planınıza Konfor Katın!

Piknik severler farklı zevklere sahip olsa da tereddütler konusunda ortak noktada buluşur. Buluştukları ortak nokta böcek benzeri haşere ve çim lekeleri olsa da kurtulmanın en kolay yolu katlanabilir sandalye seçenekleri olur. Bu tasarımlar, özel bir mekanizma ile katlanır. Bu sayede araba ya da çanta içerisinde yer tutmaz. Böylelikle ihtiyaç anında kolayca açılarak kumsal, orman ya da mesire alanlarında rahatlık sunar. Bu tasarımlardan bazıları, su geçirmez özel bir kumaşa sahiptir. Kumaşları sonucunda bahar ya da kış aylarında da piknik yapma imkanı sunar. 

Yetişkinler için tasarlanan modeller ile beraber çocuk sandalye seçenekleri de vardır. Bu modeller, tasarımları sayesinde çocuk odalarının sempatik tarzını tamamlar. Sempatik bir görüntü kazanılmasına yardımcı olarak çocuklar tarafından da sıklıkla tercih edilir. Pembe, sarı ya da mor gibi dikkat çeken renklere sahiptir. Aynı zamanda beyaz, krem ya da siyah benzeri sade renklerin kullanıldığı modeller de bulunur. Renk seçenekleri sayesinde dekorasyonunuza uygun modeli kolay bir şekilde seçebilirsiniz.

Tatillerin Vazgeçilmezi Sandalye Tasarımları

Plaj kenarındaki kum tanelerinin rahatlığını seviyor ama istirahat ederken kendinizden uzak tutmak için bir hayli mücadele ediyorsanız şezlong sandalye vazgeçilmez ihtiyaçlarınız arasında yer alır. Bu tasarımlar, şezlongu anımsatan bir görüntüye sahip olup ayak ve yaslanma kısımları modele bağlı olarak ayarlanabilir. Ayarlanma özelliği sayesinde plajlar dışında balkon ya da mesire alanlarında da sıklıkla istirahat etmek için tercih edilir. 

Kış aylarında yapılan tatil planlarına uygun modeller de vardır. Bu tasarımlardan biri kamp sandalye seçenekleri olur. Kamp için de özel olarak tasarlanan bu çeşitler, farklı alanlarda konforlu zaman geçirme imkânı sunar. Ürünlerden bazıları set olarak satılırken diğerleri tekli satışa sunulur. Setler, aynı sandalye modelinden oluşabileceği gibi masadan da meydana gelebilir. Setlerin içerisinde tercih edilen masa, sandalyeler ile uyumlu olup ürüne göre farklılaşabilir.

Siz de her alana konforunuzu taşımak için Koçtaş sandalye tasarımlarını tercih edebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Ortama Plana Uygun Sandalye Modelleri
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli