Horozköy maçına hazırlanıyorlar

Horozköy maçına hazırlanıyorlar

Erdekspor Antrenörü Pöge: ?Koşan ve mücadele eden bir takımız?

 

Erdekspor antrenörü Süleyman Pöge, pazar günü Erdek´te oynayacakları Horozköy Gençlik maçından da üç puan beklediklerini açıkladı.Lider durumda bulunan Erdekspor´un gelenekselleşmiş bir spor kültürü bulunduğuna dikkati çeken Pöge, şunları söyledi:

/resimler/2015-10/22/0207413032824.jpg

?Belediye ve kulüp başkanımız ile yönetim kurulu, kısıtlı ekonomik olanaklar nedeniyle sezon başında mütevazı, genç ve yetenekli futbolcularla deneyimli oyuncuların karıştığı bir kadro oluşturdu. Bu ligde yer alan takımların hepsi birbiriyle eşdeğer. Çok koşan ve iyi mücadele veren takımlar kazanıyor. Biz de böyle bir kadro oluşturduk ve Kümaşspor maçı hükmen olmak üzere oynadığımız dört maçı da kazanarak, liderlik koltuğuna oturduk. Bu hafta oynayacağımız Manisa takımı Horozköyspor maçını da kayıpsız atlatarak, liderliğimizi koruyacağımıza inanıyorum. Bu maç öncesi sadece Timuçin´in hafif bir sakatlığı bulunuyor.?

/resimler/2015-10/22/0234566189913.jpg

                JOJO´NUN LİSANSI BEKLENİYOR

Aslen Fransız olup geçtiğimiz yıllarda İngiltere´deki takımlarda forma giyen ve orta alanın solunda yer alan Jojo da, kırmızı beyazlı takımla çalışmalarını sürdürüyor. Erdeksporlu oyuncunun, İngiltere´de bulunan bonservisinin gönderilmesi için Futbol Federasyonu´nun, İngiltere Futbol Federasyonu´na yazı yolladığı öğrenildi.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Gruba dahil olarak pazar günü Erdek 18 Eylül Stadında oynanacak maç, saat 15.00´te başlayacak. 

/resimler/2015-10/22/0212348819748.jpg

Erdekspor kaptanı Murat Selvi: ?Erdek´te olmaktan mutluyum?

Erdekspor kaptanı Murat Selvi, ?Gençler ile deneyimli oyunculardan oluşan bir kadroyla mücadele ediyoruz? dedi. 2012 yılında, kısa bir süre Bandırmaspor formasını giydikten sonra Kızılcahamamspor, ardından da Gölbaşıspor´da oynadığını, şimdi ise Bandırma´ya yerleştiğini belirten Murat, şunları söyledi:

?Daha sonra Erdekspor´dan teklif geldi ve kabul ettim. İyi ki etmişim. Burada çok mutluyum. Takımımın başarısı için arkadaşlarımla birlikte çaba harcıyorum. Şu ana kadar başarılı olarak, dört maçımızı da kazanıp liderlik koltuğuna oturduk. Aynı mücadeleyi gösterirsek, başarımızın süreceğine inanıyorum. Pazar günü evimizde oynayacağımız Horozköy maçını da kazanmak istiyoruz.?  Önder BALIKÇI



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı