İlgi bekliyor!...

İlgi bekliyor!...

Gönen spor alanları önce Allah`a, sonra İlyas`a emanet!...

O, Gönen`de yeşil sahalarının yıldızı

Gönen Spor sahalarının Atom Karıncası İlyas Gazez, Özverisi ile sorumluları utandırmaya devam ediyor...

Gönen yakın tarihte bir birini takip eden spor kulüpleri ile spor`da bölgenin yıldızı oldu.

Süper lig temsilcisi Gönen Belediyespor`un dışında 10 Amatör spor kulübüne sahip Gönen, 1 ve 2 amatör küme`nin yanı sıra alt gruplarda U-19, U-17, U-16, U-15 ve U-14 takımları ile spor dünyasında gelecek adına önemli atılım yaptı.

Gönen`deki spotif sprinğ futbol dünyasında takdirle gururla izlenirken yaşanan olumsuzluklar da gün gibi ortada duruyor.

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor müdürlüğü vekaleten yürütülen Gönen`de Spor Toto genel müdürlüğü katkısı ile yapılan Sentetik Halı sahada sakatlanan oyuncuların imdadına yetişen İlyas Gazez adlı Saha Komiseri bir anlamda futbol dünyasına can simidi oldu.

Hasanbey, Tuzakça ve Sarıköy sahaları iyileştirme beklerken, Karşıyaka, Gündoğan, Havutça, Bostancı, Alaattin, Paşaçiftlik antrenman sahaları  ilgiden yoksun olarak sorumlusunu arıyor.

Gönen`deki spor konseptinin kanayan yarası elbette bunarla sınırlı değil, Sentetik halı sahanın güvenlik teli ve personel eksiği gün gibi ortada.

Özellikle yazımın konusu Sağlık personeli...

Gönen`deki amatör sahaların tek Donkişot`u elbette gedikli saha Komiseri İlyas Gazez...

İlyas Gazez Saha Komiseri olarak görev aldığı Sentetik halı sahada Saha Komiserliğinden, top toplayıcılığa, Sağlık hizmetinden, Hakemlerin güvenliğine, Oyuncu değişikliği yapılmasından, kırmızı kart yiyen oyuncu ve yöneticiyi saha dışına almak,

Kim bu İlyas Gazez?...

Görev adamı İlyas Gazez, uzun yılar Kaplıcalar işletmesinde muhasebe yardımcılığından emekli olması ardından açık öğretim okuyarak Üniversite diplomasına sahip olmuş farklı bir kimlik...

İlyas Gazez, çocukluğundan itibaren spor`a ve sporculuğa olan ilgisini yeşil sahalarda Saha Komiseri olarak sürdürürken, pratik sağlık bilgisi kazanımına sahip kendi kendini uzmanlaştırmış bir şahsiyet...

İlyas Gazez, bu günlerde görev aldığı spor alanlarında bir hayli yoruluyor. Nedeni asıl görevi olan Stat Komiserliğinden öte, sakatlanan futbolculara ilk yardım hizmetinde bulunmak.

İlyas Gazez, Bu işi öylesine geliştirmiş ki, Maçlarda görev alan bir çok hakem ve Gözlemci onu oyun alanına görevlendirilmiş uzman sağlıkçı sanıyor.

Spor ve Sporcu`nun dostu Bandırma Manşet bir süre önce sütunlarına taşıdığı İlyas Gazez ve Gönen sahalarındaki  Sağlıkçı eksikliği haberi heralde gözden kaçmış olacak.

Gönen`deki zamanını Cami imamlarına fetva vermekle geçiren sayın Kaymakamımız Hüseyin Parlak beyefendi...

Ricamız olsa, Gönendeki spor alanlarına sağlık görevlisi, görevlendirmeniz mümkün mü?

Bu arada, nasıl olsa Hastane Stadın yanına geldi diye, olası sakatlanacak oyuncular Hastaneye insan sırtında gitmeyeceğine göre birde ambulans olursa İnsan yaşamına katkı olur....

Yoksa İlyas Gazez uzmanlaştığı sağlığın da dışarıdan bitirilmesi için hazırlıklara başladı.

 

 

 



yönetici
24.03.2014 19:17:11
Gönen de Akp li belediye spora tek bir hizmet etmedi. ne yaptı şimdi herkez yeni sentetik sahayı söyleyecek, o senetetik sahanın 300 bin tl sini spor toto teşkilatı verdi. geri kalan işide belediye yaptı o kadar olsunda yapsın. yapılan tesisi görüyoruz. sanki 1990 model soyunma odaları, hakem odaları 5 kişi aynı anda içerde duramaz. Bunu yapan belediye sağlıkçı vermez, çünkü bilmiyor...