İlk veda Devlet Hastanesinde

İlk veda Devlet Hastanesinde

Sağlık eski Bakanı Karahan bugün toprağa veriliyor.

Sağlık eski Bakanı Dr. M.Güven Karahan dün gece tedavi gördüğü Bandırma devlet hastanesinde vefat etmesi ardından bugün defin hazırlıkları tamamlanıp ebedi yolculuğuna uğurlanmak üzere son hazırlıklar yapılıyor.

Bakan Dr. M. Güven Karahan için ilk veda uzun yıllar baş hekim yardımcılığı ve hekimlik yaptığı Bandırma Devlet Hastanesinde yapılacak.

Saat 11.00 de Bakan, Karahan burada meslektaşlarına ve hastanede görevli arkadaşlarına veda ederken, Öğle namazı önce Haydar Çavuş Camiine getirilecek.

Dr. Karahan Haydarçavuş camiinde öğle namazını mütakiben kılınacak cenaze namazı ardından şehir mezarlığındaki ebedi istirahatğahına defnedilecek.



tanzer pekkan
4.09.2013 12:29:44
İSTEYEN IŞIKLAR İÇERSİNDE YATIRSIN BEN ONA ALLAHTAN RAHMET DİLİY0RUM. ADAM GİBİ ADAMDI. HİÇ BİR EL VE GÖLGEYE SIĞINMADAN HER ŞEYİ KENDİ TERİYLE KAZANDI. BAZILARI GİBİ BİRİLERİNİN TERİNİ VEYA KANINI İÇEREK, HAİNLİKLER EDEREK, EŞİNİ DOSTUNU, DAVA ARKADAŞLARINI DÜZEREK DEĞİL. BİRİLERİNİN ADAMI DEĞİL HALKIN ADAMIYDI. MÜTEVAZİYDİ. BÖLGEDE BU CENAHTAN İKİ ADAM TANIRIM.BİRİ GÜVEN BEY DİĞERİ HÜSEYİN BALYALI`DIR. GERİSİNİ HELE HELE BU GÜNKÜ BAZILARINI ÇUVALA BİLE SOKMAM. BU İKİ MÜMTAZIN KILI BİLE OLAMAZLAR. AYAKLARI BAŞ YAPTILAR. AMA BİLMEZLER AYAK BAŞA GELMEKLE SAÇ ÜRETMEZ.O ANCAK TIRNAK ÜRETİR.BAŞI AYAĞA İNDİRMEKLEDE O BAŞTAN TIRNAK ÇIKMAZ YİNE SAÇ ÇIKAR.BAŞ BAŞTIR BAŞ UCUNDA. AYAK AYAKTIR ALTLARDA.BU GÜN BAZILARI AYAK OYUNLARIYLA GELDİKLERİ MAKAMLARI HALKA CAKA SATMA OLARAK OYNUYORLAR.ATATÜRK-CUMHURİYET-VATAN-MİLLET-SAKARYA.EZAN-KURAN-BAYRAK GIRLA.BEN ONLARA SADECE ACIYORUM.BUNLAR BALIKESİR FIRILDAĞI.MALUM BALIKESİR RÜZGAR GÜLLERİYLE MEŞHUR YA.İNSANIMIZA NUFUS ETMİŞ BU PERVANELER.HELE BAZILARI VARKİİİİİİ.KENDİNE ENERJİ ÜRETİRKEN KARŞISINDAKİNİN ENERJİSİNİ-İLİĞİNİ-KEMİĞİNİ ÇEKİYOR.SAĞCI SOLCU BAKMAM,, ADAM MI DİYE BAKARIM.GÜVEN BEY ADAMDI.HÜSEYİN BEY ADAMDIR. ALLAHTAN GÜVEN BEYE GANİ GANİ RAHMET,HÜSEYİN BEYE SAĞLIK-SIHHAT AFİYET,DİĞER ZEVATA`DA ÖLÜM DE VAR GÜLÜÜÜMMM ÖLÜMDEEE HATIRLATMASINI YAPARAK, ALLAHTAN HİDAYETLER NASİP ETMESİNİ NİYAZ EDİYORUM.

  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 19.6 ° / 6.7 ° Güneşli